El PACMA presenta a la ciutadania l'esborrany del programa electoral

El partit ha fet una crida als santcugatencs a aportar propostes per acabar de confeccionar el programa

Dimitri Defranc i Iván Guijarro a la sessió al Casal de Torreblanca / Foto: Cugat Mèdia

Política

Publicat el 24/feb/23 per Sara Bella

El Partit Animalista amb el Medi Ambient (PACMA) de Sant Cugat ha presentat l'esborrany del programa electoral, aquest divendres, al Casal de Torreblanca. El candidat santcugatenc a l'alcaldia, Dimitri Defranc, ha explicat els principals eixos de la proposta, entre els quals destaquen crear un pla urbanístic 'basat en l'empatia', que tingui en compte totes les espècies; caminar cap a l'autosuficiència energètica; garantir els drets de la natura a Sant Cugat; i garantir l'eficiència i la transparència a l'administració pública.

Defranc ha afirmat a Cugat Mèdia que "Sant Cugat sempre ha tingut un moviment animalista molt fort" i que des del seu partit fan una crida a la ciutadania a aportar propostes al programa durant les pròximes setmanes. A la presentació, que ha comptat amb una trentena de persones, també hi ha participat el portaveu del PACMA a Catalunya i candidat per Barcelona, Iván Guijarro.

Guijarro ha recordat que "és indispensable protegir el nostre entorn, que és on viuen els animals, també, perquè puguem tenir un espai de convivència i de sostenibilitat en un futur". D'altra banda, ha descrit Defranc com una persona "defensora del medi ambient, un científic i historiador de la ciència que ens enorgulleix tenir entre les nostres files".

La trobada ha coincidit amb el 20è aniversari de la creació del Partit Animalista PACMA, fins ara anomenat Partit Animalista Contra el Maltractament Animal i que, actualment, ha canviat el seu nom a Partit Animalista Amb el Medi Ambient.