Tomās veu bé el nou pla d'atenciķ d'emergčncies de la Generalitat perō continua reclamant un VAM

El regidor diu que falta acabar de concretar quantes ambulāncies hi haurā a la zona de Sant Cugat i Rubí

Política

Publicat el 31/mar/05 per Mariona Surribas

El regidor de Sanitat, Enric Tomās, ha valorat positivament -encara que amb precauciķ- el pla director d'atenciķ a les emergčncies de la Generalitat. Tomās considera que el pla pot aconseguir reduir el temps d'espera de les ambulāncies perō matisa que encara s'ha de concretar realment el numero de vehicles que hi haurā a en aquesta zona i saber si Sant Cugat i les rodalies podran disposar d'un VAM -vehicle amb una atenciķ medicalitzada- i no dependre així de Terrassa.

El regidor de Sanitat, Enric Tomās, fa una valoraciķ positiva, 'a priori', del nou pla director d'atenciķ a les emergčncies presentat fa pocs dies per la Generalitat. Tomās assegura que, pel que sembla, es garanteix una millor coordinaciķ entre les ambulāncies i una especialitzaciķ del personal que va a dins d'aquests vehicles, fets que han de contribuir a millorar el servei.

Enric Tomās

Sembla ser que hi haurā una millor coordinaciķ en els serveis d'atenciķ a les urgčncies. També ens sembla positiu l'especialitzaciķ del personal de les ambulāncies.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



No obstant aixō, Tomās considera que encara és aviat per saber si realment aquest pla pot tenir l'efectivitat esperada a la nostra ciutat i a les poblacions veīnes ja que, segons diu, encara es desconeix el nombre d'ambulāncies amb que comptarā la zona de Sant Cugat, Rubí i Castellbisbal.

El regidor afegeix també que no es compliran les expectatives esperades per l'equip de govern si el pla no garanteix la presčncia d'un VAM, un vehicle amb atenciķ medicalitzada, exclusiu per a aquesta ārea. Enric Tomās.

Enric Tomās

El pla no complirā totes les expectatives de l'equip de govern si no s'assegura la presčncia d'un VAM a l'ārea sanitaria de Sant Cugat, Rubí i Castellbisbal.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



No obstant aixō Tomās considera que la millora de la coordinaciķ entre les ambulāncies, que estaran gestionades directament per la central de coordinaciķ d'ambulāncies del SEM, podria garantir la reducciķ del temps d'espera d'aquests vehicles.