La nova sala de plens: més gran, accessible, sostenible i funcional

L'espai s'ha estrenat aquest dilluns amb el ple de l'estat de la ciutat després de cinc mesos d'obres amb els plens a La Unió


  • Comparteix:

L'ajuntament ja té nova sala de plens, que s'ha estrenat aquest dilluns amb el ple extraordinari del debat de l'estat de la ciutat. Les obres han durat uns cinc mesos i han tingut un cost de 293.000 euros. La sala ha guanyat 15 metres quadrats i està preparada per quan la ciutat arribi als 100.000 habitants i hagi de passar de 25 a 27 regidors. El nou espai també és més accessible, amb dues rampes per pujar a la zona presidencial i adaptat per a persones amb sordesa, més sostenible i més funcional. L'acte d'inauguració ha comptat amb la descoberta d'una placa commemorativa amb el nom de tots els regidors actuals.


/ Foto: Foto: Cugat Mèdia



La nova sala de plens s'ha ampliat i ha passat de 163 metres quadrats a 178, i s'ha enderrocat l'envà divisori i la porta corredissa. A més, s'han instal·lat o millorat els equips d'aire condicionat, d'il·luminació, d'electricitat, a més dels equips de tecnologia i telecomunicacions, com les càmeres de Cugat Mèdia per fer la retransmissió del plens de manera remota, que s'han ajustat a la nova configuració.

Les obres van començar el setembre de 2022 i s'han fet servir materials naturals com la fusta i també s'han posat plantes naturals davant els seients dels regidors.

Darrere les cadires presidencials hi ha el domàs de l'Ajuntament, que tapa amb una paret corredissa una pantalla gegant, que permetrà fer-hi projeccions.

Una renovació que l'alcaldessa, Mireia Ingla, ha qualificat de necessària durant l'inici del ple extraordinari d'aquest dilluns, el primer acte que ha acollit la nova sala.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.