L'equip de govern de l'EMD rebutja crear una comissió per consensuar el model de centralitat


  • Comparteix:

L'EMD ha rebutjat, amb els vots en contra de l'equip de govern, la proposta de CiU de crear una comissió política i cívica per consensuar el model de centralitat principal de Valldoreix. El govern local considera que la comissió no és necessària, ja que existeixen altres fòrums per tractar aquest tema, com la mateixa Junta de Veïns. De la seva banda, la federació nacionalista creu que la comissió hauria de servir per portar el projecte a Sant Cugat amb l'aval de totes les forces polítiques de Valldoreix.

El grup de CiU a Valldoreix ha proposat la creació d'una comissió política i cívica dedicada a estudiar i acordar el futur Pla Especial que definirà la centralitat principal a la zona del Casal de Cultura. La federació nacionalista considera que ja existeix un acord sobre els eixos bàsics del projecte, però creu que cal consensuar també els detalls entre tots els grups polítics de Valldoreix per aconseguir que el projecte arribi amb més força a l'Ajuntament de Sant Cugat. És per això que el vocal de CiU Marc Monells ha lamentat l'oposició del govern de l'EMD a la creació d'aquesta comissió.

Marc Monells

CiU és la força que va tenir més vots a les darreres eleccions i creiem que haurien de dir la nostra. Ens sap greu que no ens hagin acceptat la proposta, perquè no és el mateix debatre el tema només al ple.


Des de l'equip de govern de Valldoreix, però, creuen que no és necessari crear una comissió específica per abordar aquest tema, i aposten per arribar al màxim consens polític possible a través de la mateixa Junta de Veïns. Ho ha dit el vocal de Serveis Personals i Participació, Josep Casadellà.

Josep Casadellà

No ens cal crear una nova comissió, donat que l'estructura és prou petita. Ja tenim la Junta Veïnal per parlar, i manifestem la nostra voluntat de reunir-nos en aquest fórum per discutir aquesta qüestió.


A més, Casadellà afegeix que l'acord entre els grups polítics es complementarà amb la necessitat de consensuar el projecte amb la ciutadania. En aquest sentit, el vocal de Participació ha recordat que ja es va convocar una primera reunió per debatre sobre el Pla Especial amb els veïns i ha apostat per continuar amb aquesta línia participativa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.