Els regidors del PSC repeteixen als quatre primers llocs de la llista electoral

L'alcaldable, Pere Soler, defensa la feina feta i assegura que "no cal canviar cap peça"

Imatge dels quatre regidors socialistes / Foto: Cugat Mèdia

Política

Publicat el 14/mar/23 per Anna González

Els quatre regidors del PSC encapçalaran de nou la llista electoral del partit. L'alcaldable socialista, Pere Soler, torna acompanyar-se d'Elena Vila, José Gallardo i Pilar Gorina als primers llocs de la proposta electoral. 'No cal canviar cap peça', ha defensat el també primer secretari de l'agrupació local del partit, qui ha posat en valor el treball del grup municipal i soci de govern durant el mandat, així com les ganes de continuar amb la feina iniciada.

Així ho han destacat també Elena Vila (número 2), José Gallardo (número 3) i Pilar Gorina (número 4). Tots ells asseguren que "s'hi han deixat la pell", que ha estat "un honor" treballar per a la ciutat i que "queden coses per fer".

Una visió compartida pel cap de llista, Pere Soler, qui ha qualificat de "feina excepcional" la tasca del grup municipal, tot i les dificultats del mandat, marcat pel temporal Glòria, la pandèmia i les conseqüències de la guerra a Ucraïna.

En aquest sentit, també els regidors han manifestat des de cadascuna de les seves àrees com la pandèmia els va posar a prova i com han donat resposta a les necessitats de cada moment. Així han destacat, entre d'altres, el suport al teixit econòmic i comercial, a la comunitat educativa i el manteniment dels serveis durant els mesos més durs. També l'aposta per una mobilitat més sostenible i els esforços per endreçar econòmicament l'Ajuntament.

De moment, el partit no ha donat a conèixer la resta d'integrants de la llista socialista, però Soler ha avançat que serà cremallera i comptarà amb perfils professionals tant de la formació com independents. El PSC té un centenar d'afilitats a Sant Cugat.


DECLARACIONS

Pere Soler

És una valoració prou important com per dir que a nosaltres no ens cal canviar cap peça del grup municipal. Al contrari, la implementarem.

Your browser doesn’t support HTML5 audio