Cs carrega contra el projecte de Ca n'Ametller per 'inviable' i 'electoralista'

El partit taronja s'ha desvinculat de la iniciativa mitjançant una nota de premsa, en la qual també ha criticat la "complicitat" de Junts


Temes relacionats

Una exposició virtual aborda les oportunitats del nou barri de Ca n'Ametller (13/mar/23)


  • Comparteix:

Render del projecte de barri de Ca n'Ametller / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

Render del projecte de barri de Ca n'Ametller / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

Ciutadans (Cs) s'ha posicionat en contra de la proposta de Ca n'Ametller i ha criticat el govern per haver-lo presentat com un projecte 'de consens i unanimitat'. Mitjançant una nota de premsa, el partit taronja ha titllat la iniciativa 'd'inviable', un posicionament que, segons explica el comunicat, ja havien defensat 'en els diversos debats del ple de l'Ajuntament'.

Concretament, els taronges no veuen factible que ADIF es comprometi al soterrament de gairebé mig quilòmetre de vies, la qual cosa és imprescindible per dur a terme el projecte. A més, segons apunta la nota de Cs, la llei impedeix la construcció d'habitatge a menys de 150 metres de vies de tren o autopistes per on circulin mercaderies perilloses, el que inhabilita el 80% del terreny seleccionat per a la construcció d'habitatge a Ca n'Ametller.

D'altra banda, el comunicat també carrega contra la promoció del projecte, una acció que, a dos mesos de les eleccions, consideren "electoralista" i que ha estat finançada amb diners públics. En aquest sentit, també critiquen que la proposta "compti amb la complicitat de Junts per Sant Cugat", ja que el portaveu de la formació, Josep Maria Vallès, apareix als vídeos promocionals del projecte i va participar, també, a la presentació d'aquest.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.