L'Ajuntament es queda a les portes del 100% de transparència del segell Infoparticipa

El guardó que entrega la UAB ha reconegut 135 ajuntaments de Catalunya


  • Comparteix:

Imatge del web de l'Ajuntament / Foto: Cugat Mèdia

Imatge del web de l'Ajuntament / Foto: Cugat Mèdia

L'Ajuntament de Sant Cugat ha baixat dos punts percentuals en el segell Infoparticipa, índex que reconeix la transparència informativa de les webs de les institucions. En el 2022, el consistori va rebre un 100% en els 52 punts que analitza la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Enguany, Sant Cugat ha obtingut 51 punts, el que representa un 98,08% de transparència en la informació web del consistori.

En aquesta desena edició del guardó, la universitat pública ha distingit un total de 135 ajuntaments, entre els quals es troba el de Sant Cugat. En el 2021, el consistori va obtenir un 98,08% i un 95,83% l'any anterior. El primer any que es va dur a terme aquest estudi, el 2013, Sant Cugat va assolir un 92,68%.

L'estudi està basat en l'aplicació de la Llei de Transparència del 2013 i analitza 52 indicadors. Avalua, per exemple, si es pot trobar informació sobre els representants polítics, com es gestionen els recursos col·lectius i els recursos econòmics, quina informació proporciona sobre el municipi i les eines de participació ciutadana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.