Impuls vol convertir Sant Cugat en 'un hub del videojoc'

El nou partit, liderat per Blanca Palazón, es va presentar dimecres passat a Sant Cugat


  • Comparteix:

Blanca Palazón durant la presentació del partit a Sant Cugat / Foto: Cedida

Blanca Palazón durant la presentació del partit a Sant Cugat / Foto: Cedida

Convertir Sant Cugat en un hub del videojoc. Aquesta és una de les propostes d'Impuls, el nou partit liderat per Blanca Palazón, que es va presentar dimecres a Sant Cugat. Segons ha explicat la candidata a Cugat Mèdia, la iniciativa seria possible 'amb la col·laboració de les administracions' i parteix de la base que 'Sant Cugat ja ha tingut empreses de videojoc'. Així, emulant el 22@ de Barcelona, Impuls aposta pel 'Sant Cugat Alfa'. El nou partit també aboga per l'impuls del tramvia del Vallès, que connecti Cerdanyola amb Sant Cugat, la creació de la televisió del Vallès, aprofitant les instal·lacions de TVE, i la bonificació de l'IBI per a majors de 80 anys i famílies amb infants de 0 a 3 anys.

En relació amb l'habitatge, un tema que Palazón considera "importantíssim", la candidata ha explicat que "cal tenir en compte els habitatges de protecció oficial de lloguer per donar opcions al jovent". Respecte al projecte de Ca n'Ametller que recentment ha presentat el govern i que inclou la construcció d'uns 2.000 habitatges de lloguer assequible, Palazón opina que "hauria de ser un projecte menys ambiciós", en referència, principalment, al soterrament de les vies de tren.

Preguntada sobre la construcció de l'escola La Mirada, la candidata ha expressat que "Sant Cugat és un espai verd i és important mantenir el bosc". És per això que ella considera que "s'han d'estudiar les ubicacions alternatives".

Per la seva banda, la candidata d'Impuls per Cerdanyola i fundadora del partit, Elisenda de Clascà, ha posat èmfasi en la necessitat d'abastir Sant Cugat amb "serveis molt importants que la ciutat ara no té", com són un hospital i uns jutjats. "Sant Cugat és un municipi amb uns costos de vida molt alts i, en canvi, no té molts dels serveis que altres municipis sí que tenen", ha lamentat De Clascà.

Respecte a la resta d'integrants santcugatencs, Palazón ha respost que "la llista és secreta, ara mateix".


Blanca Palazón

Sant Cugat es pot convertir o ens agradaria que es convertís en un 22@ de Barcelona o el que nosaltres anomenaríem el Sant Cugat Alfa. Col·laborant amb altres administracions, volem fer un hub del videojoc.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.