66.659 santcugatencs podran votar en les properes eleccions municipals del 28-M

L'Ajuntament habilitarà 90 meses electorals repartides en 37 col·legis

Cues als col·legis electorals / Foto: Cugat Mèdia

Política

Publicat el 6/abr/23 per Xavier Giménez

Fins a 66.659 santcugatencs podran exercir el seu dret a vot en les pròximes eleccions municipals del 28 de maig. En el conjunt del municipi s'elegiran un total de 25 regidors i regidores a l'Ajuntament que escolliran l'alcalde o l'alcaldessa per al mandat del 2023 al 2027. En el territori de l'EMD de Valldoreix hi haurà una segona urna on la ciutadania podrà escollir el president o presidenta.

La xifra final de votants, però, encara es podria veure modificada un cop s'incorporin les reclamacions al cens electoral. A partir del dilluns 10 d'abril es podran fer les consultes del cens electoral a través del telèfon 010 d'Atenció Ciutadana i d'un formulari en línia al web municipal, i es tindrà temps fins al 17 d'abril per realitzar aquestes possibles reclamacions que es podran fer de forma presencial a les diferents Oficines d'Atenció Ciutadana (OAC) de l'Ajuntament.

Les persones que vulguin exercir el dret a vot per correu ho hauran de sol·licitar prèviament a l'Oficina del Cens Electoral fins al 18 de maig de 2023.

Per les eleccions d'enguany l'Ajuntament habilitarà 90 meses electorals repartides en 37 col·legis. Per aquests comicis hi haurà dues novetats respecte a les darreres eleccions celebrades. Es tracten de la incorporació de l'IES Leonardo da Vinci com a col·legi electoral i, en canvi, el PAV3 deixarà de ser-ho.