La JNC comença a fer activitats a Valldoreix amb l'objectiu que CiU recuperi la presidència de l'EMD


  • Comparteix:

La formació proposa un pacte amb ERC també a Valldoreix

La formació proposa un pacte amb ERC també a Valldoreix

La secció local de la JNC es marca com a objectiu treballar perquè CiU recuperi la presidència de l'EMD de Valldoreix en les properes eleccions municipals. Des de la Joventut Nacionalista consideren però que aquesta presidència haurà de recaure en un militant de CDC, i no d'UDC com en l'anterior mandat, i proposen també un pacte de govern amb ERC.

La JNC inicia les seves activitats a Valldoreix amb dos objectius molt clars: donar a conèixer el seu projecte i treballar també perquè CiU recuperi la presidència de l'EMD a les eleccions del 2007.

Des d'aquesta formació recorden que la federació nacionalista va ser la força més votada a Valldoreix en els darrers comicis municipals però que va quedar fora de la presidència 'per uns pactes electorals estrambòtics' i denuncien que la gestió de la Candidatura de Progrés i Catalanista, que actualment governa a Valldoreix, 'és lamentable, sobretot pel que fa als joves'. És per això que ara es proposen com a objectiu recuperar la presidència de CiU, però reclamen també que aquesta recaigui en un militant de CDC i no d'UDC, i proposen també un pacte amb ERC. Escoltem el president de la JNC a Sant Cugat, Jordi Esteban.

Jordi Esteban

Volem que CiU recuperi el govern de l'EMD, però no de qualsevol manera, volem que la presidència de l'EMD que recaigui sobre un militant de CDC, i amb un pacte de govern amb ERC.


Amb aquesta voluntat, la JNC ja ha anunciat les seves primeres activitats a Valldoreix, que passen per la presentació de dues mocions a la propera junta de veïns de l'EMD, reclamant habitatge social per a joves i també un replantejament de les activitats que es fan actualment a la Nau de Cultura. Jordi Esteban.

Jordi Esteban

Que es replantegi la utilitat que li dóna i la idoneïtat de les activitats que s'hi fan, sobretot tenint en compte els actes vandàlics que hi ha hagut.


Des de la JNC asseguren que caldria estudiar si el tipus de concerts que s'estan fent a la Nau de Cultura són els més adequats, ja que consideren que s'estan portant 'grups de música molt alternatius i radicals' que potser no són els més adients per als joves de Valldoreix.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.