Més de sis milions mobilitzats en l'última modificació pressupostària del mandat

Els consells de barri i la Guinardera, alguns dels beneficiats pels canvis en els comptes


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de la ZEM de la Guinardera / Foto: Localpres

Imatge d'arxiu de la ZEM de la Guinardera / Foto: Localpres

El ple municipal ha donat llum verda a les últimes modificacions pressupostàries del mandat (la 13a i la 14a). L'Ajuntament pot mobilitzar així més de 6 milions d'euros per, entre d'altres, dotar la lliure disposició dels consells de barri, per finançar les obres de millora del camp de rugbi de la Guinardera (650.000 euros) i per habilitar un nou park&ride (409.000 euros).

ESCOLTA-HO

La primera modificació ha prosperat amb els vots a favor d'ERC-MES, el PSC, la CUP-PC i Junts, la negativa de Cs i l'abstenció de la regidora no adscrita. La segona ha prosperat amb el vistiplau dels grups de l'equip de govern, Junts i la regidora no adscrita, mentre que Cs ha optat per l'abstenció.

Des de l'oposició, els regidors Carles Brugarolas (Junts) i Sergio Blázquez (Cs) han criticat un cop més la gestió en matèria econòmica que capitaneja el primer tinent d'alcaldia, Pere Soler. Consideren que aquestes són unes modificacions que es podrien haver evitat si s'hagués aprovat un pressupost enguany, enlloc de prorrogar el de l'any passat. Brugarolas ha lamentat, especialment, que el fet d'haver d'ajustar el pressupost per donar resposta al dèficit fa que s'hagi de treure diners d'altres partides que ho necessiten. Ho ha qualificat de "retallades", terme que el tinent d'alcaldia Soler ha rebutjat: "És un exercici de contenció", ha assegurat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.