Comiats, reivindicacions, dards i cançons: fins aquí el mandat 2019-2023

El ple municipal ha acabat amb el comiat dels regidors que marxen i discursos del portaveus


  • Comparteix:

El ple municipal d'aquest dimecres posa punt final (almenys de manera simbòlica) al mandat 2019-2023. Amb motiu de la trobada, els regidors que segur no tornaran a seure a partir del juny a les cadires de la sala de plens, han aprofitat per expressar unes paraules de comiat. També han intervingut els portaveus dels cinc grups municipals i l'alcaldessa. Tots ells han expressat l'agraïment per la tasca feta durant els quatre anys, han reivindicat la feina feta i, també, alguns han disparat dards contra els rivals polítics. Algun d'ells, fins i tot, s'ha animat a cantar.

ESCOLTA-HO


Els que marxen del ple

Munia Fernández-Jordán (Regidora no adscrita)

Munia Fernández-Jordán (Regidora no adscrita)

"Sempre he comptat amb l'ajuda del personal de l'Ajuntament; sense ells és impossible realitzar aquesta tasca. Als companys regidors, molta sort i fins aviat".


Sergio Blázquez (Cs)

Sergio Blázquez (Cs)

"He pogut tenir el privilegi de participar en l'àgora de la polis del lloc on visc. Cal posar en valor els que saben escoltar, pactar i construir ponts i, davant de la injuriada classe política, reivindico l'honestedat i la integritat".


Joan Puigdomènech (Junts)

Joan Puigdomènech (Junts)

"M'agradaria pensar que he ajudat que la gent de Sant Cugat tingui una vida més agradable".


Sandra Casat (Junts)

Sandra Casat (Junts)

"M'he acostat a un espai [l'Ajuntament] al qual, si no hagués estat per la Carmela [Fortuny], no m'ho hauria plantejat mai. Aquí hi ha persones brutals. Gràcies per aquest aprenentatge".


Carmela Fortuny (Junts)

Carmela Fortuny (Junts)

"Avui tanco una etapa. Gràcies a totes les bones persones per acompanyar-me en aquests anys i haver donat sentit a la meva vocació política [...]. Els municipis tenim la força per reivindicar el mandat de l'U d'Octubre".


Lourdes Llorente (CUP-PC)

Lourdes Llorente (CUP-PC)

"Sant Cugat té unes bases fermes per tenir una millor governança i treballar en col·laboració. Al proper govern us desitjo el millor: feu-ho bé, perquè ens hi va el futur".


Francesc Carol (ERC-MES)

Francesc Carol (ERC-MES)

"Ara em toca tornar a una feina per a tota la vida: ser un ex, un exregidor. Com deien els antics grecs, l'autèntica política es fa des de les ciutats".


Alba Gordó (ERC-MES)

Alba Gordó (ERC-MES)

"Ha estat un honor ser membre del consistori i formar part del primer govern republicà després del govern de la República. Espero haver estat a l'alçada".


L'alcaldessa i els portaveus dels grups municipals

Mireia Ingla (alcaldessa)

Mireia Ingla (alcaldessa)

"Aquí tenim l'immens honor de ser la veu dels santcugatencs i per molt que estem acostumats a entrar-hi, el que fem és molt trascendent. Tenim la sort de viure en un país amb democràcia".


Francesc Duch (ERC-MES)

Francesc Duch (ERC-MES)

"Teníem apostes en contra, però hem fet molt bon equip i molt bona feina. La feina de l'oposició és imprescindible en qualsevol democràcia, i vull agrair el seu to".


Pere Soler (PSC)

Pere Soler (PSC)

"Hem estat un govern capaç de treballar i de no fer soroll. Sant Cugat es mereixia passar pàgina a una etapa, però l'oposició no ha sabut estar a l'alçada".


Marco Simarro (CUP-PC)

Marco Simarro (CUP-PC)

"Ha estat un orgull formar part del govern de la 12a ciutat del país. És un repte difícil, però amb convicció es treballa per assolir els objectius. Avui, Sant Cugat és una ciutat més justa".


Josep Maria Vallès (Junts)

Josep Maria Vallès (Junts)

"Un agraïment a totes les persones, veïns i veïnes, col·lectius i entitats de la nostra ciutat que, amb les seves aportacions ens han ajudat a fer propostes per millorar junts la qualitat de vida de tots els àmbits i sectors.".


Aldo Ciprian (Cs)

Aldo Ciprian (Cs)

"Gràcies els que heu contribuït a fer millor aquesta casa. Som rivals, però volem el millor per a Sant Cugat i mai no serem enemics. Perquè Sant Cugat sigui una ciutat millor, que el proper alcalde sigui d'aquest grup o que no sigui de l'actual".



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.