Narcís Clavell considera que 'ara no toca' parlar d'un pacte entre CiU i ERC a Valldoreix


  • Comparteix:

El president d'ERC i vocal a l'EMD respon així a les declaracions de la JNC, i les atibueix a la 'ignòrància i manca de maduresa'

El president d'ERC i vocal a l'EMD respon així a les declaracions de la JNC, i les atibueix a la 'ignòrància i manca de maduresa'

El president d'ERC i vocal a l'EMD de Valldoreix considera que, a dos anys de les properes eleccions municipals, encara no toca parlar de possibles pactes per al futur govern de Valldoreix. Narcís Clavell respon així a les declaracions fetes per la JNC, que proposa un pacte entre CiU i ERC a l'EMD. A més, el vocal de l'Entitat Descentralitzada ha acusat d'immaduresa i ignorància el president de la JNC per qüestionar la legitimitat de la Candidatura de Progrés i Catalanista que governa a Valldoreix.

Narcís Clavell considera una 'immensa fal·làcia' l'afirmació del cap local de la JNC, Jordi Esteban, que assegura que CiU va ser la força més votada a les últimes eleccions a la presidència de l'EMD. El president d'ERC i vocal de Medi Ambient a l'EMD critica també el fet que les joventuts convergents qualifiquin de 'pacte estrambòtic' el govern tripartit de Valldoreix, una demostració, segons Clavell, de la seva 'ignorància' i 'falta de maduresa'.

Narcís Clavell

Que CiU és la força més votada és una fal·làcia. Ignoren que les votacions a la presidència de l'EMD són unipersonals, i Montse Turu les va guanyar. Parlar d'un 'pacte estrambòtic' és ignorar la realitat. No han assumit la legitimitat del pacte.


A més, Clavell considera 'fora de lloc' la proposta de la JNC d'arribar a un pacte preelectoral entre CiU i ERC per governar Valldoreix el proper mandat. El vocal de l'EMD diu que aquesta opció no s'ha plantejat i que, en tot cas, és prematur parlar-ne públicament.

Narcís Clavell

Parlar d'això ara no toca. No entra dins dels nostres plantejaments ara per ara, i en tot cas no crec que s'hagi de parlar públicament d'aquestes coses.


Sobre les crítiques de la JNC per la manca de polítiques d'habitatge jove per part de l'EMD, Clavell ha recordat que el govern de Valldoreix no té competències en aquesta matèria i ha afegit que, en tot cas, li correspon a l'equip de govern de Sant Cugat, on també governa CiU, i a Promusa, crear aquest tipus de promocions a Valldoreix.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.