Junts i ERC es reuneixen per primera vegada per explorar un possible pacte

La trobada s'ha fet entre Josep Maria Vallès i Bernat Picornell, acompanyats de Jordi Puigneró i Oriol Cisteró


  • Comparteix:

L'alcaldable de Junts, a la dreta, Josep Maria Vallès, acompanyat del número 5 a la llista i exvicepresident del govern, Jordi Puigneró, durant la nit electoral / Foto: Cugat Mèdia

L'alcaldable de Junts, a la dreta, Josep Maria Vallès, acompanyat del número 5 a la llista i exvicepresident del govern, Jordi Puigneró, durant la nit electoral / Foto: Cugat Mèdia

Els representants locals de Junts i ERC s'han trobat per primera vegada aquest dijous per explorar un possible pacte de govern a Sant Cugat. Ho avança ElNacional.cat i ho ha confirmat Cugat Mèdia, després dels resultats de les eleccions de diumenge que han suposat, entre d'altres, la retirada de la fins ara alcaldessa, Mireia Ingla, com a regidora de l'Ajuntament en el proper mandat.

Segons el mitjà digital, la trobada s'ha produït entre dos representants de cada partit. Per part de Junts hi ha anat el cap de llista i futur alcalde de Sant Cugat, Josep Maria Vallès, acompanyat de Jordi Puigneró, número 5 a la llista de Junts i exvicepresident del Govern català. Per part d'ERC hi ha anat el president local, Oriol Cisteró, i Bernat Picornell, que, amb la retirada d'Ingla, es converteix en el primer regidor electe de la llista republicana.

Aquesta primera trobada arriba després que el propi Josep Maria Vallès la mateixa nit electoral, i el número 3 de la llista de Junts i actual regidor, Carles Brugarolas, a la tertúlia 'El Gall del Monestir' de Cugat Mèdia d'aquest passat dimecres, apuntessin el govern en solitari i en minoria, com una opció de pes actualment sobre la taula.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.