Herrada, Gisbert i Muñoz, vocals de Junts a l'EMD de Valldoreix

A banda dels de Junts, només estan confirmat els vocals d'ERC, Ramon Segura, i el del PP, Carlos Aranguren

Muñoz, Gisbert i Herrada, en un acte de Som Valldoreix / Foto: Cugat Mèdia

Política

Publicat el 8/jun/23 per Sergio Morales

La composició de la junta de veïns de Valldoreix segueix dibuixant-se. Junts per Sant Cugat ja ha donat a conèixer els vocals que configuraran el grup municipal: la presidenciable de Som Valldoreix, Susana Herrada, i els vocals en funcions Bernat Gisbert (Junts) i Lluïsa Muñoz (PDeCAT). La candidatura amb què Herrada va concórrer als comicis de la vila ja acordava aquest ordre per distribuir les vocalies, malgrat que el PDeCAT no va aconseguir representació a l'Ajuntament de Sant Cugat i, per tant, tampoc ha aconseguit presència per sí mateix al plenari valldoreixenc.

També està confirmat que Ramon Segura serà el vocal d'ERC i que Carlos Aranguren representarà el PP. Falten, per tant, tres noms més: que es confirmi si Susanna Casta segueix sent la vocal del PSC, qui prendrà el relleu a Ferran Margineda com a representant de la CUP i qui serà el vocal de Vox.

Les eleccions a la presidència de l'EMD les va guanyar el candidat de Valldoreix Plural, Juanjo Cortés. Tenint en compte que aquesta proposta ha tingut el suport d'ERC, PSC, CUP i En Comú Podem, tot apunta que configurarà un govern amb els vocals republicà, socialista i cupaire.