Junts per Valldoreix demana l'expulsió de Josep Puig del partit

El partit al·lega que l'encara president en funcions de l'EMD va fer campanya contra la candidatura on hi havia Junts, Som Valldoreix


  • Comparteix:

Josep Puig i Susana Herrada / Foto: Junts per Valldoreix

Josep Puig i Susana Herrada / Foto: Junts per Valldoreix

Junts per Valldoreix vol expulsar del partit el president en funcions de l'EMD, Josep Puig. El motiu és, segons han concretat en un comunicat, la 'deslleialtat' de Puig, contra el qual asseguren que va fer campanya i va votar la candidata d'Independents, Neus José. Per a l'agrupació local, aquest fet ha tingut incidència en els resultats obtinguts per la seva presidenciable, Susana Herrada, qui es va presentar sota l'agrupació d'electors Som Valldoreix.

En el comunicat, el partit concreta que la gran majoria de l'assemblea considera que un dels impediments per guanyar la presidència de l'EMD, tot i ser la força més votada a Valldoreix, ha estat la concurrència també d'Independents. La seva presidenciable va obtenir 369 vots, mentre Herrada va aconseguir-ne 1.151. El guanyador, Juanjo Cortés, de Valldoreix Plural, en va rebre 1.303.

Per això, la formació considera "greu" l'actuació de Puig i demana a la direcció del partit l'expulsió i l'aplicació de "mesures corresponents".

El president en funcions de l'EMD, Josep Puig, ha descartat fer declaracions a Cugat Mèdia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.