La CUP engegarà el mandat amb Xavier Humet com a vocal a l'EMD de Valldoreix

L'objectiu dels cupaires és que Àlex Aguilar li prengui el relleu a mig mandat


  • Comparteix:

Xavier Humet, en una imatge d'arxiy / Foto: Cugat Mèdia

Xavier Humet, en una imatge d'arxiy / Foto: Cugat Mèdia

Les assemblees de la CUP a Sant Cugat i Valldoreix han designat Xavier Humet com a vocal a l'EMD. Ara bé, serà durant 'un període transitori' durant el qual abordarà qüestions lligades a l'urbanisme de la vila. En algun moment del mandat, i amb aquesta tasca ja encarrilada, li prendrà el relleu el cupaire Àlex Aguilar, que fins llavors treballarà de bracet amb Humet. Tot plegat ho explica la formació anticapitalista en un comunicat, on també posa en valor la feina de Ferran Margineda com a vocal en els darrers vuit anys.

D'aquest manera, Humet torna a la junta de veïns de Valldoreix, on ja va ser vocal de la CUP-PC durant el mandat 2015-2019. Una etapa que va culminar com a presidenciable de Guanyem Valldoreix, que agrupava part de les esquerres de la vila, tret del PSC, i entitats de la vila; en els comicis de 2019 va ser la segona proposta més votada, per darrere de la candidatura de Junts, amb Josep Puig al capdavant. El valldoreixenc ha fet costat durant la campanya al president electe, Juanjo Cortés, de Valldoreix Plural.

D'aquesta manera, tret de sorpreses, ja està definit el nou executiu de l'administració descentralitzada: el president Cortés s'acompanyarà de Ramon Segura (ERC), Susanna Casta (PSC) i Xavier Humet (CUP). A l'oposició, està confirmat que Susana Herrada, Bernat Gisbert i Lluïsa Muñoz seran els vocals de Junts i que Carlos Aranguren serà el representant del PP. Vox encara no ha confirmat a qui designarà com a vocal a la junta de veïns.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.