Oriol Sānchez deixa el ple i Ariadna Sierra el substituirā com a regidora

Sānchez reuncia a prendre possessiķ de l'acta per una qüestiķ "personal sobrevinguda"

Oriol Sānchez, Ariadna Sierra i Marco Simarro / Foto: Cugat Mčdia

Política

Publicat el 12/jun/23 per Anna González

El regidor electe de la CUP Oriol Sānchez plegarā en acabar el mandat i no prendrā possessiķ de nou de l'acta. El substituirā la número 3 de la candidatura, Ariadna Sierra. Sānchez ha anunciat aquest dilluns la seva decisiķ, de la qual ha dit que respon a una 'situaciķ personal sobrevinguda' i en cap cas als resultats obtinguts per la formaciķ a les eleccions municipals ni al fet de no repetir en el govern.

La CUP ha aconseguit dos regidors en les eleccions municipals, un menys que en aquest darrer mandat durant el qual ha estat part de l'equip de govern, juntament amb ERC i el PSC. Sánchez va entrar en el govern el juliol passat en substituciķ de Núria Gibert.

Sānchez havia de repetir com a regidor de la CUP, perō ha explicat que el 17 de juny no prendrā possessiķ de l'acta en el ple de constituciķ. El motiu; ha dit acompanyat tant per Sierra com per l'alcaldable de la CUP, Marco Simarro; és personal i sobrevingut.

Serā Ariadna Sierra qui prengui possessiķ de l'acta de regidora i qui conformi el grup municipal de la CUP al ple juntament amb Marco Simarro. La futura regidora ha posat en valor la feina feta per Oriol Sānchez i ha assegurat que entoma la responsabilitat "amb ganes i molt de respecte".

De la seva banda, l'alcaldable de la CUP, Marco Simarro, ha reiterat que la formaciķ exercirā una oposiciķ de fiscalitzaciķ de l'acciķ de govern per no retrocedir en drets, perō també propositiva i constructiva. Simarro espera la versiķ més conservadora del futur govern de Junts i per aixō considera "estrany" que ERC entri al govern, ja que fa quatre anys es va acordar un executiu alternatiu als 32 anys de governs convergents.



DECLARACIONS

Oriol Sānchez

Aquesta decisiķ és fruit d'una situaciķ personal sobrevinguda. En cap cas respon als resultats electorals o al fet de no estar a govern, ho vull deixar claríssim.

Your browser doesn’t support HTML5 audio