El PP adverteix que no votarà a favor de l'últim tràmit de la modificació del PGM de La Floresta


  • Comparteix:

Els populars critiquen que CiU doni per descomptat el seu suport sense haver-los explicat el projecte que es portarà al ple de dilluns

Els populars critiquen que CiU doni per descomptat el seu suport sense haver-los explicat el projecte que es portarà al ple de dilluns

El PP ha anunciat que no podrà votar a favor del text refòs que falta per acabar de tramitar la modificació del PGM de La Floresta perquè, a quatre dies del ple, encara desconeixen el contingut exacte de l'expedient que es portarà al ple de dilluns. A més, els populars recorden a CiU que el seu soci de govern és ERC, i que no poden pretendre comptar amb els vots del PP per resoldre el temes importants que afecten al model de ciutat.

La presidenta i portaveu del PP de Sant Cugat, Berta Rodríguez, ha afirmat que el seu partit no votarà a favor de l'últim tràmit de la modificació del PGM de La Floresta. Rodríguez diu que el seu partit encara no ha pogut estudiar la proposta, ja que l'equip de govern encara no li havia facilitat, aquest dijous, una còpia de l'expedient, i per tant no ha pogut comprovar si s'han introduït canvis respecte a l'expedient que es va aprovar inicialment en l'anterior mandat, amb els vots de CiU i PP.

Berta Rodríguez

A la comissió de Territori ens van informar verbalment que el tema de Can Busquets es portaria al ple de dilluns. Al mandat anterior, nosaltres vam votar a favor del projecte, però ara no coneixem quina modificació se'ns presentarà.


Rodríguez ha criticat la forma d'actuar de CiU ja que, segons ha dit, han donat per fet el suport dels regidors populars a la proposta sense haver explicat al grup del PP les modificacions que s'han incorporat a l'expedient. A més, la portaveu del PP recorda a CiU que el seu soci de govern és ERC, i que no pot recórrer al vot dels regidors populars per resoldre les qüestions importants.

Berta Rodríguez

Amb qui està governant CiU és amb ERC. No poden pretendre que per aprovar els grans projectes de ciutat sempre hagin de recórrer al PP.


Segons Rodríguez, aquest fet demostra que els models de ciutat que defensen cadascun dels socis del govern municipal són 'totalment contraposats'.

Aquestes declaracions de Rodríguez arriben però després que els regidors d'aquesta formació hagin dit en reiterades ocasions que si CiU porta aquest tema al ple municipal, tindran el seu suport per coherència amb el suport que ja van donar en el passat a aquest projecte.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.