El ple d'abril arriba precedit per la polèmica d'una possible aprovació del text refós de la modificació del PGM a la Floresta


  • Comparteix:

L'ordre del dia inclou també diferents mocions presentades pels grups de l'oposició

L'ordre del dia inclou també diferents mocions presentades pels grups de l'oposició

La proposta d'aprovació del text refós de la modificació de PGM a la Floresta protagonitzarà, previsiblement, el ple municipal d'aquest mes d'abril, que se celebrarà aquest vespre. La jornada arriba marcada per la polèmica que genera aquesta qüestió, que ha motivat, entre d'altres reaccions, una concentració de protesta de la plataforma 'Salvem Can Busquets', que es farà davant de l'Ajuntament, a la plaça Barcelona.

El ple del mes d'abril arriba avui precedit per la polèmica que ha generat l'anunci, per part de CiU, que a l'ordre del dia hi anirà la proposta d'aprovació del text refós de la modificació del PGM a la Floresta, una proposta que contempla la urbanització del 20% de Can Busquets.

Aquest projecte, que compta ja amb l'aprovació inicial i provisional gràcies als vots de CiU i PP, té en principi el recolzament d'aquestes dues formacions i compta amb l'oposició del soci de govern, ERC, i del PSC i ICV-EUiA. Tot i això, en aquesta ocasió els populars han anunciat que no podran votar-hi a favor, ja que segons diuen, no se'ls ha lliurat l'expedient amb temps per poder-lo estudiar. D'aquesta manera, podria ser que aquest vespre, el text refós no aconsegueixi el vist-i-plau necessari per poder-lo elevar a la Generalitat.

A l'ordre del dia del ple s'hi debatran també altres qüestions, com per exemple una moció del PSC demanant el trasllat del Telecentre ubicat al Centre Obert, o dues mocions del PP instant l'equip de govern a posar el nom del Papa Joan Pau II a un carrer de la ciutat i proposant que es demani la inclusió del districte de les Planes al programa d'ajudes per a barris desfavorits del govern català.

ICV-EUIA, de la seva banda, ha presentat 3 mocions, una pel reconeixement a II República i als seus alcaldes, una altra sobre la participació de tots els grups municipals a les taules de contractació de l'Ajuntament, i una tercera sobre l'acompliment de l'Ordenança Municipal d'Estalvi Energètic.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.