La construcció de l'escola La Mirada arriba al Parlament

L'AFA i els grups municipals proposen que la cambra aprovi una resolució per fer el centre al més aviat possible


  • Comparteix:

La trobada s'ha celebrat aquest dimarts al Parlament / Foto: AFA La Mirada

La trobada s'ha celebrat aquest dimarts al Parlament / Foto: AFA La Mirada

Les famílies de l'escola La Mirada i els partits polítics municipals s'uneixen per assolir més adhesions perquè l'edifici definitiu del centre es faci 'quan abans millor'. Seguint l'esperit de la moció aprovada recentment al ple, tots els grups polítics municipals han acompanyat l'AFA en una reunió aquest dimarts al Parlament perquè la comissió d'Educació proposi aprovar una resolució de suport dels grups de la cambra per fer realitat d'una vegada aquesta escola.

El nou president de l'AFA La Mirada, Marc Gilabert, acompanyat de l'expresident de la junta, Carles Mercader, han valorat sobretot la unanimitat de tots els grups a l'hora de donar una empenta a la consecució del projecte. Des del seu punt de vista, aquest moviment hauria d'enfortir la premissa de construir el centre 'al més aviat possible' i, sobretot, convèncer els ecologistes de retirar el procés judicial que manté la construcció paralitzada.

A l'espera que la cambra redacti un text consensuat, caldrà veure on es posa l'accent a l'hora de parlar de la ubicació. Per part de l'AFA, l'opció és clara: el Bosc de Volpelleres, on està radicat el projecte original. Més cautes han estat alguns dels partits locals contactats per Cugat Mèdia, que asseguren que el compromís és moure fitxa i alçar la veu perquè l'edifici de La Mirada cristal·litzi d'una vegada per totes.

Recordem que en començar el curs l'Ajuntament va anunciar 'un pla B' per construir l'edifici a l'aparcament contigu al centre i en altres terrenys adjacents, mentre que l'AFA va despenjar-se dient que aquesta proposta no era 'òptima' ni reunia els requisits necessaris per al projecte educatiu. Així, després de la moció al ple, el procés per construir definitivament l'escola fa un pas més i allarga la mirada fins al Parlament de Catalunya.


Marc Gilabert

Tothom ha dit que és una opció prioritària construir quan abans La Mirada, no s'ha de ser partidista.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.