Junts respon a la moció del PSC sobre la Mirada: 'Cal tornar al consens'

La formació presenta una moció alternativa a la dels socialistes, que reclamen que l'escola es construeixi al bosc de Volpelleres


  • Comparteix:

Els mòduls de l'escola La Mirada / Foto: Cugat Mèdia

Els mòduls de l'escola La Mirada / Foto: Cugat Mèdia

Junts presentarà al ple de desembre una moció alternativa a la del PSC per 'tornar al consens' en la futura ubicació de l'escola La Mirada. La formació defensa en el text de la moció que 'hi ha alternatives diferents i raonables d'ubicació en el barri' i insta l'Ajuntament a prendre una decisió 'definitiva' sobre la ubicació de l'escola 'amb el màxim consens possible' i que cerqui 'el benefici general per a la ciutat'. En aquest sentit, fonts de Junts han explicat a Cugat Mèdia que se senten 'sorpresos' amb la moció socialista, que reclama l'aixecament de les mesures que impedeixen que l'escola es construeixi al bosc de Volpelleres, perquè consideren que 'trenca amb el consens' al qual s'havia arribat amb la moció institucional en el ple de setembre.

En aquella moció, tots els grups municipals es van posar d'acord perquè l'edifici de La Mirada es construeixi "amb la màxima celeritat possible", mentre que l'Ajuntament va entomar el compromís d'estudiar "immediatament" un emplaçament alternatiu "en cas de no ser possible òptima la ubicació actual". En la moció alternativa, Junts remarca que el projecte actual "es troba immers en un procés de futur incert" que pot provocar que el centre "no pugui acabar construint-se mai". La formació també apunta que la situació de sequera i de canvi climàtic "dificultarà encara molt més l'opció de seguir pel camí de la ubicació actual" al bosc de Volpelleres.

El PSC vol tirar pel dret

En una entrevista a Cugat Mèdia, la portaveu dels socialistes, Elena Vila, va assegurar que "només nou regidors" dels 25 que formen el ple "no tenen clar" on s'ha de construir La Mirada. Per això, Vila va defensar la moció presentada per posar pressió a Junts. "Si la moció s'aprova, sigui quina sigui l'opinió de Junts, hauran de tirar endavant aquesta escola pública i en el lloc on s'havia planificat que era el bosc de Volpelleres", va dir Vila a l'entrevista.







  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.