Preocupació a l'EMD per casos 'd'activitats sense llicència' a Can Calopa

El govern de Valldoreix té voluntat d'entomar l'urbanisme, la seguretat i l'activitat que es desenvolupa al polígon

Vista aèria del polígon de Can Calopa / Foto: Google Maps

Política

Publicat el 27/gener per Sergio Morales

L'EMD de Valldoreix vol posar ordre en l'urbanisme, la seguretat i l'activitat del polígon industrial de Can Calopa. Ho ha dit el vicepresident segon, Xavier Humet, a la junta de veïns d'aquest dijous, on ha advertit que s'ha detectat 'un problema greu', amb casos 'd'activitats sense llicència'. 'No volem que algun dia passi alguna cosa i siguem als titulars dels telenotícies', ha dit en resposta a una intervenció de la vocal de Junts Lluïsa Muñoz.

L'executiu descentralitzat es marca el repte de posar ordre en aquesta zona del territori, que es troba a l'altra banda de l'autopista, a tocar de la riera. "Com a EMD hem de ser responsables", ha dit Humet, que ha assenyalat els "riscos" de seguretat derivats de l'activitat d'algunes empreses de la zona. "A la gent a qui li has dit, li tornes a dir i no et fan cas tenim la intenció de posar sancions", ha anunciat.

De moment aquesta és una feina que està en marxa i no hi ha dades concretes sobre quantes companyies presenten irregularitats. "Ens preocupa l'urbanisme, les mesures de seguretat i l'activitat", ha dit el president de l'EMD, Juanjo Cortés, que ha explicat que l'administració descentralitzada ja ha tingut "una reunió interna i transversal" per tenir una radiografia i per "iniciar contactes". Cortés confia en reordenar el polígon, sobre el qual ha dit que "l'EMD no ha recepcionat la urbanització del polígon" i que és "la junta de compensació qui ho gestiona".




DECLARACIONS

Xavier Humet

No volem que un dia passi alguna cosa i siguem titulars als telenotícies. "És que no hi havia llicència des de feia molts anys!". Hem de ser responsables. No fem les lleis, però les hem de complir.

Your browser doesn’t support HTML5 audio