El PSC està esperançat que en breu hi hagi un hospital per Sant Cugat, Rubí i Castellbisbal


  • Comparteix:

Els socialistes veuen positiu l'anunci de la consellera d'iniciar un procés de desconcentraicó de la gestió sanitària amb participació dels ajuntaments

Els socialistes veuen positiu l'anunci de la consellera d'iniciar un procés de desconcentraicó de la gestió sanitària amb participació dels ajuntaments

El portaveu del PSC Sant Cugat, Jordi Menéndez, assegura que Sant Cugat disposarà, en breu, d'un hospital públic de referència. Així es desprèn, diu, de les converses que han mantingut els socialistes de la ciutat amb la conselleria de Salut de la Generalitat. Des del PSC celebren també, l'anunci fet per la consellera Marina Geli, que s'iniciarà un procés de desconcentració de la gestió sanitària amb participació dels ajuntaments, ja que segons afirmen, això millorarà l'atenció sanitària a la nostra ciutat.

Després que la consellera de Salut, Marina Geli, assegurés fa unes setmanes que el seu departament treballa amb el projecte de crear un hospital de referència per a la zona de Sant Cugat, Rubí i Castellbisbal, l'agrupació local socialista celebra aquesta notícia ja que consideren que, en breu se solucionaran part dels problemes d'atenció sanitària de la zona de Sant Cugat i rodalies.

Així ho ha expressat el portaveu socialista, Jordi Menéndez, que ha afegit que hospital podria fer-se realitat en breu.

Jordi Menéndez

Hi haurà un hospital a Sant Cugat i crec que això es resoldrà en breu.


Des del PSC es feliciten també del plantejament que està estudiant la conselleria de Marina Geli, d'establir una zona sanitària formada per Sant Cugat, Rubí i Castellbisbal. Així es desprèn diu, Menéndez, de les diverses converses que ha mantingut el grup socialista amb el Departament de Salut i de les últimes declaracions de la consellera.

Jordi Menéndez

Des de l'àrea de Salut és té la convicció de que s'ha de canviar el planejament sanitari i això va cap a la conformació d'una àrea sanitaria compresa per Rubí, Castellbisbal i Sant Cugat.


D'altra banda el PSC ha volgut mostrar la seva satisfacció amb l'anunci fet per la Consellera de Salut, Marina Geli, de que la gestió sanitària d'una nova àrea donaria cabuda a la participació dels ajuntaments.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.