Jordi Menéndez anuncia en una carta als militants socialistes que no serà candidat a les municipals del 2007


  • Comparteix:

El portaveu socialista assegura haver dedicat passió i esforç a la seva tasca i lamenta 'no haver estat  a l'alçada de tantes expectatives generades'

El portaveu socialista assegura haver dedicat passió i esforç a la seva tasca i lamenta 'no haver estat a l'alçada de tantes expectatives generades'

El portaveu municipal del PSC, Jordi Menéndez, comunica, en una carta als militants socialistes, que no encapçalarà la candidatura del PSC a les properes eleccions municipals. Menéndez afirma que la decisió s'ha pres de forma col·legiada al si de l'executiva local després d'examinar els seus avantatges i inconvenients, i lamenta 'no haver estat a l'alçada de les expectatives generades'.

En una carta adreçada a la militància socialista, Jordi Menéndez reconeix que al PSC de Sant Cugat li convé 'un canvi de rostre i de persona' per donar més força a la candidatura dels socialistes a les eleccions municipals del 2007. El portaveu socialista explica que la decisió s'ha pres després d'una 'reflexió col·legiada' al si de la comissió executiva de l'agrupació, que ha posat a la balança 'els avantatges i els inconvenients' de repetir cap de llista i ha conclòs que la millor opció és que Menéndez no sigui candidat del 2007.

Jordi Menéndez dóna les gràcies 'sincera i íntimament' a tots els companys i companyes que l'han acompanyat durant els últims anys i lamenta 'no haver estat a l'alçada de tantes expectatives generades'. El portaveu municipal del PSC confessa que ha dedicat tota la seva passió i esforç a la seva tasca, però conclou que 'no ha pogut ser'. I és que recordem que en les passades eleccions municipals, els socialistes van perdre dos regidors, passant de 8 a 6.

Menéndez recorda que en els últims 10 anys, des que va fer-se càrrec de la primera secretaria de l'agrupació local del PSC, la intensa dedicació a la ciutat i al partit han marcat la seva trajectòria, 'amb encerts i també amb errors', i afegeix que, a partir d'ara, seguirà exercint la seva responsabilitat com a portaveu del grup municipal. Menéndez adverteix que els dos anys que resten per a les eleccions municipals seran 'decisius' per a la candidatura socialista, i ofereix tot el seu suport i el del grup municipal per aconseguir un canvi de govern a Sant Cugat.

A banda d'aquesta carta a militants i simpatitzants, el portaveu socialista no ha volgut, de moment, fer declaracions sobre aquest tema.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.