El PP reclamarà un cop més la supressió del peatge dels Túnels de Vallvidrera pels santcugatencs


  • Comparteix:

Els populars critiquen que ni l'alcalde ni ERC no estan fent res per aconseguir aquesta supressió

Els populars critiquen que ni l'alcalde ni ERC no estan fent res per aconseguir aquesta supressió

El PP tornarà a demanar al proper ple la supressió del peatge dels Túnels de Vallvidrera per als santcugatencs per considerar que suposa un sobrecost per ciutadans del nostre municipi. A més, els populars han criticat l'alcalde per no gestionar la supressió del peatge des del Consell d'Administració de TABASA, i a ERC per haver deixat de reivindicar aquesta qüestió un cop han entrat al govern de la Generalitat.

Com ja havia fet al 2001amb una moció que va ser aprovada, el PP de Sant Cugat tornarà a demanar a l'equip de govern que sol·liciti a la Generalitat la supressió del peatge dels Túnels de Vallvidrera pels residents a Sant Cugat.

Segons la portaveu del grup municipal popular, Berta Rodríguez, el peatge representa un greuge pels santcugatencs perquè han de pagar un sobrecost per poder anar a treballar o estudiar.

Berta Rodríguez

Considerem que els Túnels de Vallvidrera són asocials per la gent de Sant Cugat. Tots els que vivim a Sant Cugat i ens hem de desplaçar a Barcelona hem de pagar un sobrecost.


A més, Rodríguez ha recordat que l'alcalde de Sant Cugat, Lluís Recoder, és membre del Consell d'Administració de la concessionària dels peatges dels Túnels de Vallvidrera, TABASA, i que a dia d'avui encara no es coneix si ha fet les gestions pertinents per eliminar el peatge per als residents a Sant Cugat.

La portaveu del grup popular també ha criticat ERC, que segons Rodríguez havia demanat la supressió abans d'assumir responsabilitats de govern i ara, diuen, 'no fan res'

Berta Rodríguez

Carod Rovira era un dels capdavanters per suprimir els peatges i volia que ens uníssim tots per suprimir el peatge de Vallvidrera. Ara mateix només s'ha suprimit el de Les Fonts pels veïns de Terrassa.


El PP ha demanat, a més, que si la moció s'aprova i els estudis de mobilitat del Consell Consultiu de la Generalitat dictaminen que no es pot suprimir el peatge, que com a mínim es traslladi perquè no afecti als residents a Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.