La JNC estrena un nou logotip de la formació, amb l'estelada com a protagonista


  • Comparteix:

La nova imatge s'ha fet a partir d'un procés participatiu amb enquestes als militants de tota Catalunya

La nova imatge s'ha fet a partir d'un procés participatiu amb enquestes als militants de tota Catalunya

La JNC estrena nou logotip per commemorar els 25 anys de constitució de la joventut nacionalista. La nova imatge, que ha sortit d'un procés participatiu a partir d'enquestes realitzades als militats de tota Catalunya, destaca el protagonisme de l'estelada en moviment i les sigles, i aposta pels colors corporatius com a símbol de catalanitat i de pàtria.

El Congrés Nacional de la JNC ha aprovat, el passat dissabte 30, el nou logotip de la formació amb la intenció de redefinir la imatge i commemorar els 25 anys de la joventut nacionalista. La tria de la nova imatge s'ha fet a través d'un procés participatiu en el que s'ha consultat als militats mitjançant enquestes per tal d'arribar a un consens.

El nou logotip destaca el protagonisme de l'estelada i utilitza els colors corporatius per remarcar valors com la catalanitat. El membre de la secció local de la JNC, Guillem Pascual, explica els detalls de la nova imatge que servirà de representació de la joventut nacionalista a tota Catalunya.

Guillem Pascual

Mostra per una banda més força i protagonisme de l'estelada onejant que simbolitza dinamisme. Per l'altra està la força de les sigles. A més del groc de fons i el nom complert de la formació.


La nova imatge de la formació també compta amb un nou aspecte de la web, que ha canviat el seu format d'acord amb el logotip i ha afegit nous serveis com cercadors i nous menús, entre d'altres. Jordi Esteban, portaveu de la secció local de la JNC a Sant Cugat.

Jordi Esteban

També s'ha actualitzat la web per fer-la més dinàmica. S'ha canviat el format amb el nou logotip, més fotos i un cercador de notícies, entre d'altres.


De la seva banda, els membres de la JNC de Sant Cugat han avançat que en breu també adaptaran la seva web municipal per adequar-la a la nova imatge. Un altre dels projectes de futur de la formació és crear una intranet que serveixi d'eina de comunicació interna de totes les seccions locals de la JNC.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.