Pomar afirma que l'Agenda 21 pot ser un mitjà més per lluitar per la preservació de Can Busquets


  • Comparteix:

El tinent d'alcalde es mostra sorprès per la dimissió del consell assessor de l'Agenda 21 i diu que intentarà reconduir la situació

El tinent d'alcalde es mostra sorprès per la dimissió del consell assessor de l'Agenda 21 i diu que intentarà reconduir la situació

El tinent d'alcalde de Medi Ambient ha rebut amb 'sorpresa' la dimissió dels membres del consell assessor de l'Agenda 21 Local, que al·leguen que l'aprovació de la modificació del PGM a la Floresta és contrària a l'esperit de l'Agenda 21, ja que inclou la urbanització parcial de Can Busquets. Eduard Pomar recorda que aquest projecte inclou un total de 133 propostes i afirma que l'Agenda 21 pot ser un instrument més per treballar per la preservació d'aquest sector. Pomar diu que mirarà de reconduir la situació ja que s'havia entrat en una bona línia de treball.

El tinent d'alcalde de Medi Ambient, Eduard Pomar, ha manifestat la seva 'sorpresa' per la dimissió del consell assessor de l'Agenda 21 Local, ja que segons ha dit, en els darrers mesos s'havia encetat 'una bona línia de treball' i fins i tot s'havia plantejat portar al ple de maig el pla d'acció d'aquest projecte i crear una comissió de seguiment que vetlli pel seu desenvolupament.

És per això que Pomar assegura que mirarà de parlar amb els membres d'aquest consell per conèixer de primera mà els seus motius i intentar reconduir la situació. En aquest sentit, el tinent d'alcalde recorda que l'Agenda 21 consta, a més de la proposta de preservar Can Busquets, de més de 130 propostes plantejades des de la participació ciutadana i que això no pot 'invalidar-se' per un punt que, segons afirma, encara cal veure si es podrà dur a terme.

Eduard Pomar

Perquè una de les accions no es pugui dur a terme, i això podríem discutir-ho, no es pot invalidar un pla d'acció que inclou 133 accions sorgides de la participació ciutadana.


El tinent d'alcalde ha recordat també que encara no s'ha començat a urbanitzar cap sector de Can Busquets i que des d'ERC continuaran treballant per evitar que això passi. Aquesta tasca, ha dit, es pot fer des de l'àmbit polític però també des de l'Agenda 21, que inclou la preservació d'aquest espai entre les seves propostes.

Eduard Pomar

Hem de treballar perquè no s'urbanitzi Can Busquets, i ho podem fer des de l'àmbit polític però també des de l'Agenda 21.


Pel que fa a la possibilitat que s'havia plantejat de portar el pla d'acció de l'Agenda 21 al ple d'aquest mes de maig, Pomar ha dit que està a l'espera de veure si pot parlar amb els 4 membres del consell assessor i reconduir aquesta situació. El tinent d'alcalde destaca que aquest ha estat sempre un procés participatiu i que la voluntat és tirar-lo endavant amb el màxim consens possible



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.