Tots els grups municipals fan costat al projecte del nou Ajuntament


  • Comparteix:

Així serà el nou Ajuntament (maqueta)

Així serà el nou Ajuntament (maqueta)

Tots els grups polítics valoren molt positivament que la construcció d'una nova seu municipal comenci a tirar endavant. Tots ells han subratllat el consens per aquest projecte de ciutat i que, en definitiva, servirà perquè els ciutadans rebin una millor atenció i servei.

Des de Convergència i Unió, Joan Recasens destacava que el creixement de la ciutat feia necessari comptar amb unes noves instal·lacions, modernes i centralitzades:

Joan Recasens

Crearem una nova centralitat, completarem el Pla del Centre i, sobre tot, donarem un millor servei al ciutadà


Pel portaveu del PSC, Jordi Menéndez, el nou edifici suposarà una millor gestió, i s'ha felicitat que el projecte hagi recollit la exigència que feia el seu partit sobre com s'havia de finançar aquesta inversió.

Jordi Menéndez

Serà un millor servei al ciutadà, i val la pena recordar que va costar l'acord, perquè vam exigir que no es financés amb venda de sol


Des d'Esquerra Republicana, el seu portaveu Eduard Pomar ha incidit en les millores medi-ambientals i energètiques que contempla l'edifici, però reclama que aquesta instal·lació incorpori plaques per aprofitar l'energia solar

Eduard Pomar

Reunificarà tots els serveis de l'Ajuntament, i des del punt de vista medi-ambiental volem que l'edifici també incorpori plaques fotovoltàiques


Iniciativa per Catalunya-Verds veu amb bons ulls el projecte perquè millorarà l'atenció i els serveis als ciutadans, i perquè el projecte ha incorporat les recomanacions dels grups municipals i els treballadors de l'Ajuntament. Ho deia el seu portaveu, Xavier Boix:

Xavier Boix

Els treballadors municipals, que han contribuit al projecte, permetran fer un Ajuntament com necessiten els ciutadans


Finalment la portaveu del PP, Berta Rodríguez, ha assegurat que Sant Cugat mereixia aquesta nova seu i ha recordat que molts treballadors municipals actualment treballen en condicions indignes.

Berta Rodríguez

Per fi Sant Cugat tindrà una seu central, on l'administració serà més propera al ciutadà




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.