Les JERC clausuren la segona edició del festival Connecta 05 valorant positivament la participació


  • Comparteix:

Un concert i un torneig de futbol, actes centrals del festival

Un concert i un torneig de futbol, actes centrals del festival

Les JERC fan una valoració molt positiva de la segona edició del festival ludicocultural Connecta, que s'ha celebrat aquest cap de setmana a Sant Cugat amb l'objectiu de consolidar-lo com un punt de referència pel jovent del Vallès. Entre els diferents actes han destacat un torneig de futbol a favor de l'oficialitat de les selecciones catalanes i un concurs musical per a grups novells.

Els actes van començar divendres amb un sopar que va reunir un centenar de persones i que va comptar amb la presència de Joan Tardà, portaveu adjunt del Grup Parlamentari d'ERC al Congrés dels Diputats, i Pere Aragonès, portaveu nacional de les JERC.

Els plats forts, però, han arribat dissabte amb un torneig de futbol per equips a favor de l'oficialitat de les selecciones catalanes, i l'Engresca't, un concurs per a grups novells del Vallès que ha guanyat el grup terrassenc Hemisferi Centre. Marina Ruiz, portaveu de les JERC al Vallès Occidental, ha explicat com ha anat el concert i el premi dels guanyadors.

Marina Ruiz

Hi va participat moltíssima gent. Els grups es jugaven poder participar a l'Acampada Jove de les JERC, que aquest any es farà a Sant Celoni. Els guanyadors van ser Hemisferi Centre


Connecta 2005 ha estat la segona edició d'aquest festival ludicocultural, i segons explica la pròpia Marina Ruiz, l'experiència d'aquests dos anys fa que es consolidi i serveixi per apropar el jovent de la comarca al festival.

Marina Ruiz

L'any passat va ser la primera edició i vem crear un precedenr. Amb aquesta experiència intentem apropar més el Conecta al jovent de la nostra comarca


El festival ha acabat aquest diumenge amb una fira d'artesans al Monestir, on hi ha participat al voltant de quinze paradetes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.