El PP comarcal comença a definir els programes electorals per a les municipals del 2007


  • Comparteix:

La junta comarcal del PP al Vallès Occidental ha celebrat a Sant Cugat la seva primera trobada després d'haver renovat els càrrecs dirigents. L'actual presidenta comarcal dels populars, la santcugatenca Berta Rodríguez, ha explicat que el seu partit ha començat ja a definir els programes electorals per a les municipals del 2007 i ha afegit que el PP vol comptar amb les aportacions de la societat civil per construir un projecte més proper als ciutadans.

Amb la vista posada en les properes eleccions municipals, la junta comarcal del PP, amb Berta Rodríguez al capdavant, s'ha reunit aquest dimecres a la Casa de Cultura de la nostra ciutat per posar sobre la taula els principals objectius del partit en els propers mesos. La tasca prioritària dels populars se centra, ara, en començar a omplir de contingut els programes amb què es presentaran als comicis del 2007. Segons Berta Rodríguez, en aquest procés és fonamental l'aportació de la ciutadania externa al partit per tal de fer propostes més properes a la gent.

Berta Rodríguez

Hem començat a treballar en el projecte del PP, que se centra en les persones, i en preparar nous programes per a les properes eleccions municipals, amb la participació de la gent externa al partit.


El PP encara no s'ha plantejat iniciar el procés per escollir les candidatures per a les properes eleccions municipals, En aquest sentit, el secretari d'Acció Territorial del PP de Catalunya, Santi Rodríguez, ha indicat que l'objectiu més immediat és consolidar les juntes locals.

Santi Rodríguez

Hem començat a treballar en reforçar l'estructura territorial del partit. Ens interessa tenir juntes locals fortes i representatives, per tal que quan sigui el moment d'escollir candidatures poguem comptar amb persones conegudes als municipis.


Els populars han remarcat, a més, que estan oberts a rebre aportacions de la societat civil amb l'objectiu d'apropar-se cada vegada més a les demandes reals de la ciutadania.

A la junta comarcal del PP celebrada a Sant Cugat també hi ha assistit la diputada popular Eva Garcia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.