CiU i ERC organitzen conjuntament la presentació del llibre 'Una política sense país', de Francesc-Marc Álvaro


  • Comparteix:

L'acte es farà el proper dilluns a la sala del Tapís del Museu

L'acte es farà el proper dilluns a la sala del Tapís del Museu

La presentació del llibre 'Una política sense país' de l'escriptor Francesc Marc Álvaro, unirà a les dues formacions de l'equip de govern, CiU i ERC, en un acte conjunt el proper dilluns a la Sala del Tapís del Monestir. Segons els responsables locals de les dues formacions aquest acte és un símptoma de les bones relacions que existeixen dins l'equip de govern de Sant Cugat.

El proper dilluns 30 de maig, el periodista i escriptor Francesc Marc Álvaro presentarà el seu llibre 'Una política sense país' convidat per les dues forces polítiques de l'equip de govern, CiU i ERC. La Sala del Tapís del Monestir acollirà aquest acte conjunt, que no només pretén donar a conèixer la darrera obra de Francesc Marc Álvaro, sinó també demostrar la bona sintonia que existeix entre CiU i ERC a nivell local.

El llibre 'Una política sense país' analitza la situació política catalana actual, partint de la tardor de 1999 i passant pels protagonistes i moments claua dels últims temps. Ho explica el president de la federació nacionalista a Sant Cugat, Ramon Bonastre.

Ramon Bonastre

El llibre és una reflexió sobre el Govern que hi havia, que hi ha, i també té una visió esperançadora de futur. El titul és significatiu en referencia a accions que s'han comès i que no tenen el suport del país.


Segons han explicat els responsables locals de totes dues formacions, la iniciativa de fer un acte conjunt va néixer de les bones relacions diàries que mantenen i de la intenció de poder mostrar el seu model de govern a altres institucions i municipis. El president d'ERC a Sant Cugat, Narcís Clavell, recorda que actes com aquests són possibles gràcies a la bona sintonia que existeix, tot i els moments difícils.

Narcís Clavell

Això demostra d'alguna manera que la relació dels socis de govern, de ERC i CiU, són molt bones i no estan malmeses malgrat tenen objectius diferents.


La presentació del llibre anirà a càrrec de l'alcalde de Sant Cugat, Lluís Recoder, i el conseller de Governació de la Generalitat, Joan Carretero, i tindrà lloc el proper dilluns a la Sala del Tapís del Monestir a les 8 del vespre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.