CiU de Valldoreix denuncia que l'equip de govern de l'EMD no té en compte l'oposició


  • Comparteix:

La federació nacionalista considera que se'ls exclou de les decisions importants del poble

La federació nacionalista considera que se'ls exclou de les decisions importants del poble

CiU de Valldoreix denuncia la poca voluntat de diàleg que, segons diuen, té l'equip de govern de l'EMD amb els grups de l'oposició i assegura que se'ls està excloent de les decisions importants que afecten el futur d'aquesta zona. La federació nacionalista ha fet aquestes declaracions després que de la polèmica sorgida durant el darrer ple de Sant Cugat, quan CiU va demanar que es deixés sobre la taula un tràmit per tirar endavant les obres de remodelació de l'EMD, adduint que no s'havien tingut en compte els grups de l'oposició a Valldoreix. .

El grup municipal de CiU a l'EMD de Valldoreix critica la falta de diàleg que hi ha a Valldoreix i considera que l'equip de govern els exclou de 'les qüestions fonamentals' que afecten al futur de Valldoreix.

El portaveu de CiU a Valldoreix, Marc Monells, ha explicat, en relació a l'operació de crèdit a càrrec de l'EMD de Valldoreix per finançar el projecte de reforma de la seu de l'EMD de l'antic edifici del Vall d'Or, que la formació nacionalista se sent exclosa del projecte. Monells ha explicat que el seu grup va presentar 21 al·legacions, sobre aquest tema, de les quals només una va ser estudiada. Monells considera que això és només una mostra del 'tarannà de l'equip de govern, però sobretot de la seva presidenta, Montserrat Turu'.

Marc Monells

Ens van presentar el projecte quan ja havia sortit a la premsa. El vem estudiar i vem presentar 21 al·legacions que no han contestat. Això mostra el tarannà de l'equip de govern i sobretot de la seva presidenta.


Monells ha afegit que el grup de CiU a Valldoreix no 'tolerarà que els hi tornin a passar la mà per la cara' i que faran tot el possible perquè els tinguin em compte. En aquest sentit, el portaveu de CiU a Valldoreix ha avançat que el seu equip ja està preparant una 'bateria de mocions' per el proper ple.

Marc Monells

Ara ja estem en un paper de dir fins aquí podíem arribar. No tolararem que ens tornin a passar la ma per la cara i que no ens tinguin en compte. Per això hem preparat una bateria de mocions pel proper ple.


Tot i que Monells no ha avançat cap de les mocions que han preparat, ha explicat que quasi totes aniran pel camí de demanar més diàleg. En aquest sentit, Monells considera que aquesta manca de diàleg no només afecta a l'oposició sinó també a membres de l'equip de govern.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.