ICV reclama la implicació de tothom per afrontar el fenomen de la immigració


  • Comparteix:

Iniciativa per Catalunya-Verds aposta per la implicació de tota la societat i entitats santcugatenques per afrontar el fenomen de la immigració. La formació ecosocialista també proposa crear una comissió de professionals que pugui tractar aquesta qüestió d'una forma transversal, treballant colze a colze amb totes les regidories.

Aquestes són algunes de les idees que s'han posat sobre la taula en l'última sessió de debat amb les entitats i associacions per dissenyar el seu programa electoral d'una forma participativa. Segons la coordinadora del grup de treball, Laia Moix, la immigració toca molts àmbits diversos, i no es pot abordar exclusivament des d'una regidoria:

Laia Moix

Implica temes de sanitat, ensenyament i habitatge


Però, segons s'ha subratllat en aquest debat, la immigració no només afecta l'àmbit polític, i l'objectiu principal es que tota la societat visqui en convivència dins d'una diversitat cultural. Per això, segons Laia Moix, cal potenciar els eixos de la informació i l'educació:

Laia Moix

El desconeixement provoca rebuig i provoca por


A la sessió de debat també s'ha destacat que la immigració és un fenomen estructural, i que pot aportar un enriquiment mutu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.