ERC diu que el PSC no els ha de donar lliçons i demanen un canvi d'actitud envers ells, fent una oposició correcta


  • Comparteix:

El president d'ERC respon així a les declaracions fetes pel PSC, que demana a ERC un canvi d'actitud dins el govern municipal i que deixin d'estar sotmesos als dictats de CiU

El president d'ERC respon així a les declaracions fetes pel PSC, que demana a ERC un canvi d'actitud dins el govern municipal i que deixin d'estar sotmesos als dictats de CiU

El president d'ERC de Sant Cugat assegura que, tot i no poder parlar encara de possibles pactes per la propera legislatura, no descarten res i no tanquen portes. Narcís Clavell ha afegit però que per poder establir possibles ponts de contacte cal que el PSC canviï la seva actitud envers ells i faci una oposició correcta. ERC ha respost així a les declaracions dels socialistes, que han apuntat la voluntat de poder formar un govern d'esquerres al 2007 i han demanat als republicans un canvi d'actitud per fer prevaler el seu pes al govern municipal enlloc d'estar supeditats, diuen, als dictats de CiU.

El president de la secció local d'ERC, Narcís Clavell, ha assegurat que 'el PSC no els hi ha de donar lliçons' i ha demanat que canviïn la seva actitud envers Esquerra Republicana, fent una 'oposició correcta', ja que si els ponts es trenquen, ha dit, després és molt difícil negociar.

Narcís Clavell

Si ells canvien d'actitud respecte nosaltres fent una oposició correcte, ens trobaran perquè nosaltres també som d'esquerres, però si els ponts es trenquen és molt difícil després negociar.


Clavell ha desmentit rotundament que la seva formació estigui sotmesa, com diuen els socialistes, als dictats de CiU, i ha assegurat que des d'ERC són sobirans per prendre les decisions que els semblen més convenients i que si formen part del govern municipal, és perquè van signar un pacte per pròpia voluntat i que ara estan complint.

Dit això, Clavell ha afegit també que no és moment de parlar de possibles pactes postelectorals, ja que hauran de ser els electors els qui decideixin qui volen que governi la ciutat, però ha assegurat que totes les possibilitats estan obertes, tant un possible pacte de les esquerres com un possible govern amb CiU.

Narcís Clavell

És l'aritmètica qui ens ha de dir que vol la ciutadania. Si volen que estiguem amb les esquerres hi serem, i si volen que estiguem amb CiU hi serem, totes les possibilitats estan obertes, a Sant Cugat i a Valldoreix.


El president d'ERC ha respost així a les declaracions fetes aquest cap de setmana pels dirigents de PSC, que han expressat la seva voluntat de guanyar les eleccions municipals del 2007 i poder configurar un nou govern d'esquerres amb el suport estratègic d'ICV i ERC, afegint però que ERC hauria de canviar la seva actitud dins el govern municipal per fer prevaler el seu pes enlloc de deixar que, en els grans temes de ciutat, continuï imposant-se una majoria de CiU i PP.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.