El santcugatenc Xavier Boix és el nou president d'ICV-EA al Vallès Occidental

Boix assumeix el càrrec amb l'objectiu d'augmentar la implantació d'ICV a la comarca i assegurar les alcaldies ecosocialistes

Política

Publicat el 17/jun/05 per Mar Castro

El portaveu del grup municipal d'ICV-EA, Xavier Boix, és el nou president de la formació ecosocialista al Vallès Occidental. Boix substitueix en el càrrec al fins ara president, Josep Maria Matencio, que ha proposat el relleu personalment per donar un nou impuls dins la comarca. Boix diu que assumeix el càrrec amb il·lusió i amb ganes de treballar per enfortir l'organització a la comarca.

Ser presents en aquelles poblacions on ara no hi ha agrupacions d'ICV, treballar aspectes interns com la formació i la comunicació, així com enfortir la base sectorial de Dones amb Iniciativa i assegurar les alcaldies de la comarca, són els principals objectius que s'ha marcat el nou president dels ecosocialistes al Vallès Occidental, el santcugatenc Xavier Boix.

Boix ha afegit, a més, que Sant Cugat és una de les claus del seu partit. Per als ecosocialistes és important aconseguir un canvi de govern a Sant Cugat, un canvi que segons Boix ha de ser d'esquerres.

Xavier Boix

Enfortir l'organització de la comarca, està presents en aquells pobles on ara no hi ha agrupacions, treballar aspectes interns com ara la formació i la comunicació, enfortir la base sectorial de dones amb inciaitiva i l'organització de joves. Assegurar les alcaldies de la comarca i aconseguir el canvi a Sant Cugat.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Per a Xavier Boix aquest càrrec és un repte personal i l'agafa amb molta 'il·lusió'. Boix considera que és una gran responsabilitat perquè el Vallès Occidental està entre les tres primeres comarques d'implantació d'ICV-EA.

Xavier Boix

És un repte i una il·lusió. Ser president comarcal al Vallès Occidental és una responsabilitat important ja que la nostra comarca està entre les tres primeres comarques d'implantació d'ICV.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Segons Boix, el relleu, proposat pel propi Matencio, respon a l'objectiu de donar un nou impuls a l'organització dins la comarca.