La segona residència de gent gran ja té una reserva de sòl


  • Comparteix:

L'Ajuntament ja ha reservat uns terrenys municipals per a la segona residència pública de gent gran. L'equip de govern encara no ha volgut especificar on estarà ubicat l'equipament, ja que primer s'ha de reunir amb la Generalitat per donar-li a conèixer la seva decisió. L'equipament tindria una cabuda d'entre 120 i 130 places, tot i que el projecte funcional encara està per determinar.

L'Ajuntament està pendent de reunir-se amb la consellera d'Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, per donar-li a conèixer la reserva de sòl que ha fet destinar a la segona residència de la nostra ciutat. Tot i que el consistori encara no ha publicat la ubicació de la residència, sortirà especificat en l'actualització del Pla d'Equipaments.

Una empresa privada s'encarregarà de la construcció de la residència, ja que ni l'Ajuntament ni la Generalitat se'n poden fer càrrec. Un cop construïda, es convocarà un concurs públic per decidir-ne la gestió.

Escoltem la tinenta d'alcalde de Serveis a la Ciutadania, Carmela Fortuny. Són declaracions al magazín 'Sant Cugat a fons'.

Carmela Fortuny

Aviat anem a veure la consellera perquè ens garanteixi unes places concertades. Nosaltres ja hem fet la reserva del sòl, però encara no us puc dir on és.


Fortuny explica que les places de la residència han de coincidir amb les necessitats de la ciutat, que se situen entre les 120 i 130 places.

Carmela Fortuny

La reserva de sòl i el tipus de residència coincideixen amb les places que requereix l'envelliment de la ciutat, seran unes 120 o 130.


De totes maneres, l'Ajuntament ha assegurat que, un cop construïda la segona residència, continuarà obligant les residències privades a reservar específicament unes places públiques.

La tinenta d'alcalde assegura que és un repte per a l'àrea de Serveis Socials de l'Ajuntament assegurar la segona residència en aquest mandat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.