Corbacho insta el PSC local a treballar fort de cara a les municipals


  • Comparteix:

L'alcalde de L'Hospitalet, Celestino Corbacho, ha animat als militants del PSC a treballar dur de cara a les properes eleccions. Aquest consell entra dins la política municipal del partit, que té l'objectiu d'ampliar la seva presència a Catalunya, sobre tot dins l'àrea metropolitana. D'altra banda, el portaveu local, Jordi Menéndez ha aprofitat aquesta visita per anunciar la necessitat d'una junta de seguretat local a nivell metropolità.

Coincidint amb la seva assistència a l'assemblea del PSC de Sant Cugat, l'alcalde de l'Hospitalet i Secretari de Política Municipal de l'executiva nacional, Celestino Corbacho, ha comentat les directrius del partir de cara als propers comicis. El diputat considera que la formació ha de consolidar els resultats de les eleccions de 1999 i ampliar la seva presència a tots els municipis.

Segons Corbacho, el PSC ha de treballar profundament en aquells municipis, que com Sant Cugat, van obtenir bons resultats en la darrera trobada electoral. El resultat final, diu, hauria de conduir cap a fites de nivell metropolità:

Celestino Corbacho

Hem de donar suport als companys de Sant Cugat perquè també en un futur participin en un govern metropolità


El portaveu local, Jordi Menéndez, ha exposat a Corbacho les seves preocupacions en matèria de seguretat local. El socialista santcugatenc s'oposa a que la Generalitat inclogui la ciutat dins una "àrea bàsica policial" amb seu a Rubí. Menéndez proposa que els municipis s'apleguin en una junta local de seguretat on tinguin representació tots els municipis de l'àrea metropolitana.

A més, Menéndez ha recordat que la marxa de la Policia Nacional de Sant Cugat ha de propiciar l'arribada d'una comissaria dels Mossos d'Esquadra, sinó els serveis de seguretat seran insuficients. Ho diu Jordi Menéndez:

Jordi Menéndez

Sant Cugat no pot conformar-se amb una oficina de gestió d'afers. Ha de tenir una comissaria dels mossos.


Sobre aquest tema, l'alcalde de l'Hospitalet, Celestino Corbacho, ha exigit que el conseller d'Interior, Xavier Pomès, es posicioni davant l'executiu central denunciant la falta d'efectius de la policia nacional a l'àrea metropolitana. El socialista també s'ha queixat de la incompetència de la delegada del govern, Júlia García Valdecasas, en matèria de seguretat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.