Les JERC de Sant Cugat esperen que uns 200 santcugatencs assisteixin a l'Acampada Jove


  • Comparteix:

L'acampada arriba a les seva desena edició i enguany es farà a Sant Celoni

L'acampada arriba a les seva desena edició i enguany es farà a Sant Celoni

La secció local de les JERC preveu que uns 200 santcugatencs s'aproparan els propers 14,15 i 16 de juliol a la desena edició de l'Acampada Jove que organitza aquesta formació a nivell nacional. Enguany, la concentració tindrà lloc a Sant Celoni i inclourà l'actuació de grups i cantants com Skatalà, Antònia Font, Ismael Serrano, Lluís Llach, Mesclat i Ska-P, entre d'altres.

Els propers 14, 15 i 16 de juliol l'Acampada Jove organitzada per la JERC tornarà a aplegar milers de joves per gaudir de la música i reivindicar la independència dels Països Catalans i el socialisme. Aquest any, la concentració es trasllada a Sant Celoni, en comptes d'Arbúcies, per celebrar la seva desena edició.

Amb prop de 50.000 metres quadrats, l'Acampada Jove d'aquest any comptarà amb la participació de músics i formacions com New York Ska Jazz, Rosendo, Obrint pas, Mesclat, Lluís Llach i Ismael Serrano, entre molts altres. A més, la jornada anirà acompanyada d'una carpa de Flaix i de diferents actes polítics i conferències en les que participaran el president d'ERC, Josep-Lluís Carod-Rovira, i el portaveu d'ERC al Congrés, Joan Puigcercós.

Des de la secció local de les JERC esperen superar la xifra dels 150 santcugatencs que hi van assistir l'any passat i que aniran acompanyats de 15 militants de Sant Cugat que faran de voluntaris. El portaveu de la secció local, Ramon Puigneró, fa una valoració dels deu anys de l'acampada.

Ramon Puigneró

Vam començar sent quatre gats, ningú apostava per aquest tipus de festivals. És un festival organitzat per voluntaris, i això li dóna importància a aquest projectes de JERC.


Tot i l'èxit dels últims anys en que s'ha aconseguit passar dels 400 assistents als 30.000, l'Acampada Jove no ha perdut el seu esperit de fons. Ramon Puigneró explica el contingut polític de la concentració.

Ramon Puigneró

L'acampada es diferencia de la resta de festivals perquè a part de la festa i la música, hi ha una reivindicació política on la JERC expressa la seva voluntat d'aconseguir la independència dels països catalans i el socialisme.


Enguany, el preu de les entrades serà de 20 euros dijous i 25 divendres i dissabte, a part de diferents descomptes per abonament. Aquells que vulguin participar poden informar-se a la web www.acampadajove.com i les entrades es poden comprar a Discos Castelló i Discos Compàs.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.