Recasens acusa el PP de voler 'fer soroll' amb les seves crítiques a l'equip de govern sobre Les Planes


  • Comparteix:

L'alcalde accidental diu que el districte no compleix els requisits per acollir-se al programa d'ajuda als barris de la Generalitat

L'alcalde accidental diu que el districte no compleix els requisits per acollir-se al programa d'ajuda als barris de la Generalitat

L'alcalde accidental, Joan Recasens, acusa el PP de 'voler fer soroll' amb les seves crítiques a l'equip de govern per no incloure el districte de Les Planes en el programa d'ajut als barris de la Generalitat. Recasens ha aclarit que la situació de Les Planes no complia els requisits per acollir-se a aquest pla i ha recordat que l'equip de govern està tirant endavant importants actuacions de millora d'aquest districte.

Recasens ha qualificat de 'temeràries' i 'inexactes' les crítiques del PP, que havia acusat l'equip de govern de 'donar l'esquena a Les Planes' per no incloure aquest districte en el programa d'ajudes als barris desafavorits de la Generalitat, tal i com s'havia acordat al ple del mes d'abril. L'alcalde accidental ha explicat que l'Àrea de Territori, després d'analitzar el cas de Les Planes, va concloure que aquest districte no complia els requisits per acollir-se al pla del govern català, i ha acusat el PP de 'voler fer soroll' sobre aquesta qüestió.

Joan Recasens

El PP vol fer soroll, nosaltres volem treballar pels veïns de Les Planes amb rigor i sense fer volar coloms. Això és el que seguirem fent.


Recasens ha assegurat que l'equip de govern i l'alcalde, Lluís Recoder, han engegat en els últims anys importants actuacions per millorar el districte de Les Planes, i n'ha recordat algunes.

Joan Recasens

Dir que donem l'esquena a Les Planes és temerari i inexacte. En els últims anys, Les Planes té un centre cívic i casal d'avis, s'han rehabilitat els vestidors i la pista, s'han asfaltat carrers, s'ha posat el bus del barri i s'han pavimentat els camins de Can Flor i Can Cases.


A més, Recasens ha recordat que s'ha aprovat definitivament el PERI de Les Planes i que ja està en exposició pública el PERI de Can Borrull.

Per tot això, l'alcalde accidental ha conclòs que les acusacions del PP no tenen credibilitat i que els veïns de Les Planes coneixen exactament quins són els esforços que dedica l'Ajuntament al seu districte.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.