CiU afronta les eleccions segura de tenir els deures fets


  • Comparteix:

Convergència i Unió es presenta a les properes eleccions segura de tenir els deures fets. La federació creu que el compliment del cent per cent del seu programa electoral esdevindrà el seu millor aval. D'altra banda CIU assegura que els partits d'esquerra han confós fer oposició amb el 'Tot s’hi val'.

El president de la federació, Ramon Bonastre, creu que el pacte amb el PP, que ha remarcat que era l'únic possible, no ha fet sacrificar el programa de govern. En aquest sentit Bonastre es mostra plenament convençut que la millor demostració de la responsabilitat és el nivell d'execució de tots els compromisos electorals:

Ramon Bonastre



D'altra banda, des de Convergència i Unió s'assegura que l'oposició encara no ha paït la derrota en les eleccions i aprofiten qualsevol tema per fer llenya gratuïtament

Ramon Bonastre



El setembre s'escollirà l'alcaldable i es confeccionaran les llistes electorals. Aquestes declaracions s'han extret de la ronda d'entrevistes que el Programa Versió Directa ha fet amb totes les formacions a 11 mesos vista de la contesa electoral.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.