ERC aposta per fer una alternativa viària al Quart Cinturó que suposi un menor impacte ambiental


  • Comparteix:

La diputada d'ERC, Rosa Maria Bonàs, afirma que cal buscar una alternativa viària al Quart Cinturó que suposi un menor impacte ambiental i que permeti millorar la mobilitat i les connexions entre els dos Vallès i el Baix Llobregat. La voluntat dels republicans és presentar una alternativa que permeti unir els municipis d'aquestes comarques però sense oblidar la millora de la xarxa viària actual ni de la xarxa ferroviària. Així ho ha afirmat durant el sopar d'estiu de la secció local d'ERC, al que també hi ha assistit la consellera de Benestar i Família, Anna Simó.

Una de les principals prioritats d'ERC per a la comarca del Vallès Occidental és, a data d'avui, la millora de les comunicacions. Així ho ha afirmat la diputada d'ERC pel Vallès Occidental al Congrés dels Diputats, Rosa Maria Bonàs, que ha remarcat la importància de millorar les connexions ferroviàries i buscar una millor alternativa al Quart Cinturó, que permeti unir els municipis dels dos Vallès i del Baix Llobregat però amb un impacte ambiental molt menor a de l'autovia orbital.

Rosa Maria Bonàs

Ha de ser un intercomunicació entre les comarques però de cap manera una autovia amb sis carrilscom està planificat


D'altra banda, durant el sopar d'estiu de la secció local d'ERC, la consellera de Benestar i Família, Anna Simó, ha explicat que el seu departament començarà a partir de la setmana vinent un període de consulta a alcaldes, consells comarcals i entitats dedicades a l'atenció a la gent gran de la província de Barcelona per tal de configurar un cens de necessitats reals. Això deixa en l'aire la construcció de la Segona llar d'avis a la nostra ciutat. Escoltem Anna Simó.

Anna Simó

Estem quadrant la planificació territorial amb les places que es necessiten i amb les disponibilitats de terres del municipis i esperem enllestir-ho al 2007.


Simó ha assegurat a més que per primer cop en vint-i-cinc anys de Generalitat 's'ha actuat amb previsió', en referència a la iniciativa del seu departament que intenta quadrar les places construïdes amb les necessitats existents.

Al sopar hi ha participat a més els tres regidors del Grup Municipal així com l'executiva local del partit, amb el seu president, Narcís Clavell al capdavant.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.