L'esfondrament del Carmel, a debat en un acte de CiU

L'acte començarà a dos quarts de nou del vespre a la Sala del Tapís del Museu

Política

Publicat el 12/jul/05 per Mariona Surribas

L'esfondrament del barri del Carmel serà el tema de debat avui en un acte organitzat per la federació local de CiU. Un dels advocats dels veïns afectats i el diputat convergent al Parlament, Josep Rull, intervindran en l'acte, que tindrà lloc a dos quarts de nou del vespre a la sala del Tapís del Museu del Monestir.

L'objectiu d'aquest l'acte-debat organitzat per la federació nacionalista de Sant Cugat és, segons el seu president, Ramon Bonastre, analitzar 'des d'un punt de vista tècnic' els fets que van ocórrer al barri del Carmel de Barcelona, on es van esfondrar diversos habitatges. Segons Bonastre, el debat sobre el cas es va contaminar per les declaracions de Pasqual Maragall, en què va insinuar que la federació nacionalista cobrava comissions procedents de les adjudicacions d'obra pública.

Ramon Bonastre

Des d'un punt de vista mediàtic, el debat sobre l'esfondrament del Carmel ha estat contaminat per l'afer del 3%.


El debat comptarà amb la presència de Jaume Martí, un dels advocats dels veïns afectats, que explicarà des d'un òptica jurídica la seva visió sobre l'actual situació dels damnificats. També intervindrà el diputat convergent al Parlament, Josep Rull, que va ser ponent de la federació a la comissió parlamentària que va investigar el cas. Ramon Bonastre ha explicat que la federació organitzarà més actes a la tardor.

Ramon Bonastre

La federació local vol convertir Sant Cugat en un referent. A la tardor, tidnrem més actes organitzats per Convergència i Unió.


L'acte, que serà presidit per Lluís Recoder, començarà a dos quarts de nou del vespre a la sala Tapís del Museu de Sant Cugat.