La JSC elogia Chacón com a cap de llista per Barcelona


  • Comparteix:

La JSC dóna suport a la candidatura de Carme Chacón al capdavant de la llista socialista a Barcelona. Així ho ha manifestat el secretari de Política Municipal de la JSC, David Gutiérrez, aquest divendres a la seu local. Gutiérrez també ha mostrat el desacord de la formació amb el PP de fitxar Manuel Pizarro i no convocar a llistes Alberto Ruiz-Gallardón.

El PSC ha donat el tret de sortida a la precampanya electoral amb un acte aquest diumenge al pavelló de la Vall d'Hebrón, on han assistit Felipe González, José Montilla i Carme Chacón. Precisament, els socialistes han volgut expressar el seu suport a la cap de llista socialista de Barcelona.

El secretari de Política Municipal de la JSC, David Gutiérrez, elogia la política que Chacón està duent a terme des de Madrid.

David Gutiérrez

La tasca que ha fet ha estat la renda bàsica de l'emancipació. Prop de 300 joves a Sant Cugat han demanat les ajudes pel lloguer jove.


David Gutiérrez també ha explicat el desacord de la JSC amb la política del Partit Popular que ha fitxat Manuel Pizarro i no ha convocat a les llistes a Alberto Ruiz-Gallardón.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.