La JSC elogia Chacón com a cap de llista per Barcelona

Política

Publicat el 18/gen/08 per Anna Bernadó

La JSC dóna suport a la candidatura de Carme Chacón al capdavant de la llista socialista a Barcelona. Així ho ha manifestat el secretari de Política Municipal de la JSC, David Gutiérrez, aquest divendres a la seu local. Gutiérrez també ha mostrat el desacord de la formació amb el PP de fitxar Manuel Pizarro i no convocar a llistes Alberto Ruiz-Gallardón.

El PSC ha donat el tret de sortida a la precampanya electoral amb un acte aquest diumenge al pavelló de la Vall d'Hebrón, on han assistit Felipe González, José Montilla i Carme Chacón. Precisament, els socialistes han volgut expressar el seu suport a la cap de llista socialista de Barcelona.

El secretari de Política Municipal de la JSC, David Gutiérrez, elogia la política que Chacón està duent a terme des de Madrid.

David Gutiérrez

La tasca que ha fet ha estat la renda bàsica de l'emancipació. Prop de 300 joves a Sant Cugat han demanat les ajudes pel lloguer jove.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



David Gutiérrez també ha explicat el desacord de la JSC amb la política del Partit Popular que ha fitxat Manuel Pizarro i no ha convocat a les llistes a Alberto Ruiz-Gallardón.