Un dels advocats dels afectats per l'esfondrament del Carmel diu a Sant Cugat que la crisi segueix oberta


  • Comparteix:

Jaume Martí ha partiicpat en un acte organitzat per la federació local de CiU

Jaume Martí ha partiicpat en un acte organitzat per la federació local de CiU

La crisi sorgida arran de l'esvoranc en el Carmel continua oberta, malgrat que no acapara l'atenció dels mitjans de comunicació. Aquesta és una de les conclusions a què s'ha arribat durant l'acte organitzat per la federació local de CiU sobre els fets ocorreguts al barri barceloní i que ha tingut lloc aquest dimecres a la sala del Tapís del Claustre.

Un dels advocats dels afectats per l'esfondrament del gener passat, Jaume Martí, he repassat els fets de forma cronològica i ha explicat la situació en què es troben els veïns. Segons Martí, la crisi del Carmel no es pot donar per tancada, perquè gairebé quatre-centes persones del miler d'afectats per l'esvoranc encara viuen a hotels. Martí ha explicat que els problemes continuen al Carmel, malgrat que els mitjans no es facin ressò del que passa al barri.

Jaume Martí

La crisi del Carmel encara continua oberta, malgrat que als mitjans de comunicació no se'n faci ressò


L'advocat ha assegurat que la situació de les persones a les quals es va enderrocar casa seva és estable, ja que se'ls va facilitar un habitatge en un primer conveni. En canvi, segons, Jaume Martí, els desallotjats per desperfectes i els comerciants encara estan trobant dificultats per aconseguir retornar a la normalitat diària. Segons Martí, hi ha comerciants que no poden tornar a treballar perquè el seu local no es troba en condicions i n'hi ha d'altres que tenen una crisi anímica.

Jaume Martí

Hi ha comerciants que s'han vist materialment afectats i n'hi ha d'altres que es troben en una situació anímica que no els permet treballar


L'acte, al qual ha assistit més d'una seixantena de persones, ha comptat amb la participació del ponent de CiU a la comissió que va tractar els fets del Carmel, Josep Rull, així com de l'alcalde i parlamentari de la federació nacionalista, Lluís Recoder.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.