Joan Ramon Subirats encén la Festa Major de La Floresta amb un pregó crític amb l'especulació urbanística


  • Comparteix:

El president de l'Olympic Floresta reclama que es recuperi el Casal per als florestans

El president de l'Olympic Floresta reclama que es recuperi el Casal per als florestans

El president de l'Olympic Floresta de futbol sala, Joan Ramon Subirats, ha donat aquest dissabte el tret de sortida a la Festa Major de La Floresta amb un pregó en què ha reivindicat el Casal com a punt de trobada de tots els florestans i ha clamat contra l'especulació del sòl. Subirats ha recordat La Floresta de fa 25 anys i ha lamentat que, actualment, els joves hagin de marxar del districte perquè no poden accedir a una vivenda.

Un centenar de persones s'han apropat aquest dissabte a la tarda a les Escales Reñé, al costat del Centre Social i Sanitari de La Floresta, per assistir al pregó d'inici de la Festa Major d'aquest districte, que enguany ha anat a càrrec del president del club esportiu més representatiu de La Floresta, l'Olympic de futbol sala.

Joan Ramon Subirats ha recordat la seva joventut al barri barceloní de la Bordeta, un barri 'de gent treballadora i obrera' que va marcar els seus orígens. El president de l'Olympic ha rememorat la seva arribada a La Floresta, un districte que, segons Subirats, també era 'diferent' fa uns 25 anys, però que ara està patint la voracitat de l'especulació urbanística. En aquest sentit, Joan Ramon Subirats ha lamentat que els joves florestans hagin de marxar perquè no poden pagar els elevats preus de les vivendes.

Joan Ramon Subirats

Aquí els lloguers són molt cars i comprar una casa val una ronyonada. Molts joves, com la meva filla, han de marxar del lloc on van néixer per una raó clara: l'especulació del sòl. Quant fa que no veieu un esquirol per aquí?


En el capítol de reivindicacions, Subirats ha reclamat l'atenció de les autoritats municipals envers el districte i, en concret, ha demanat que el Casal -l'antic casino modernista- es recuperi per a l'ús dels florestans.

Joan Ramon Subirats

Doneu-nos el Casal, és nostre, és de La Floresta. Volem el Casal per als florestans, en sabrem fer un bon ús.


Després del pregó, la Coral Tardor de La Floresta ha ofert una actuació, que ha donat el tret de sortida a una programació festiva que s'allargarà fins el proper diumenge, 24 de juliol amb propostes per a petits i grans que tindran lloc, principalment, a les pistes poliesportives de Can Llobet.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.