Els Castellers fan un balanç positiu de la primera meitat de la temporada i diuen que han complert els objectius


  • Comparteix:

La colla local vol convertir-se en colla de 8 de cara al 2006

La colla local vol convertir-se en colla de 8 de cara al 2006

Els Castellers de Sant Cugat valoren molt positivament la primera part de la temporada que ha acabat aquest cap de setmana amb un gran ventall d'activitats. Des d'aquesta entitat consideren que han assolit 'amb escreix' tots els objectius que s'havien plantejat. Tot i això, els camises verdes consideren que encara hi ha molta feina per fer i es plantegen celebrar l'any vinent el seu desè aniversari aixecant castells de 8.

Els Castellers de Sant Cugat celebraran l'any 2006 el seu desè aniversari i per fer-ho volen assolir els castells de la gamma de vuit. Aquest és un dels principals objectius que es plantegen des de l'entitat santcugatenca, després d'una primera meitat de temporada que ha acabat aquest cap de setmana amb les actuacions a la Festa Major de Mira-Sol i que valoren molt positivament.

Marc Maymó, cap de colla dels Castellers de Sant Cugat, ha explicat que aquesta primera meitat de temporada és la millor de tota la història castellera de la ciutat. Maymó ha explicat també que els camises verdes han assolit tots els objectius que s'havien plantejat i alguns, fins i tot, 'amb escreix'.

Marc Maymó

La valoració de la primera part de la temporada és excel·lent, perquè és la millor meitat de temporada que hem tingut mai. Pràcticament tots els objectius que teníem els hem superat i alguns amb escreix.


Maymó ha explicat que de cara a la segona part de la temporada 2004-2005 el principal objectiu és assolir el mateix nivell que han deixat ara, i ha afegit que també volen millorar les estructures, sobretot pel que fa a la canalla. Pel que fa als assajos, que començaran el proper 23 d'agost, Maymó ha explicat que abans d'acabar l'any intentaran posar les bases dels castells de vuit.

Marc Maymó

El primer objectiu és tornar on estàvem. Volem repetir aquestes actuacions de castells grans i intentarem fer canvi en les estructures de la canalla. A nivell d'assatjos volem posar les bases per assolir castells de vuit.


D'aquesta manera els Castellers de Sant Cugat encararan l'any 2006, l'any del seu desè aniversari, amb molta il·lusió i amb l'objectiu d'assolir castells de vuit. És per això que els camises verdes fan una crida a tota la ciutadania perquè se sumin a l'entitat santcugatenca per tal d'assolir altres objectius importants com la demanda d'un nou local d'assaig.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.