Les associacions veïnals de les Planes estableixen les prioritats per als 165.000 euros de lliure disposició


  • Comparteix:

Les entitats prioritzen la pavimenatció del passatge Aigües de Sabadell o l'acondicionament de la plaça del Pi

Les entitats prioritzen la pavimenatció del passatge Aigües de Sabadell o l'acondicionament de la plaça del Pi

L'acabament de la pavimentació del passatge Aigües de Sabadell i l'acondicionament de la plaça del Pi són dues de les prioritats que les associacions de veïns de les Planes han establert per als 165.00 euros de lliure disposició dels districtes. Les peticions veïnals es tractaran ara a la junta de govern i es determinarà el cost econòmic abans de decidir quines millores es realitzen.

Durant el consell de districte de les Planes d'aquest mes de juliol, les associacions de veïns han fet públiques les prioritats que han establert per als 165.000 euros de lliure disposició que preveu el pressupost municipal per a cada districte. L'Associació de Propietaris i Veïns de les Planes han demanat que es pavimenti el carrer Calvari, que s'acondicioni la plaça del Pi i que es finalitzi la pavimentació del carrer Vistalegre.

En canvi, l'Associació de Veïns de Can Borrull ha sol·licitat que s'acabi la pavimentació del passatge Aigües de Sabadell, que es perllongui el col·lector del clavegueram, que se sanegi el Casal del Pi i que s'arrangin les rases de la carretera de Vallvidrera que es troben entre els punts quilomètrics 7'1 i 7'6. Escoltem la vocal de l'associació de Veïns de Can Borrull, Purificación Moreno.

Purificación Moreno

Hem demanat arrglar els marges perquè la gent no hagi de passar per la carretera.


Un cop les associacions de veïns han fet arribar de forma formal les seves peticions a l'Ajuntament, es quantificarà el cost de cadascuna les obres perquè, més endavant, s'acabi de concretar com es gasten els 165.000 euros de què disposa el districte.

El regidor de descentralització, Xavier Cortés, ha explicat quins terminis queden encara pendents per determinar en què s'inverteixen aquests diners.

Xavier Cortés

Deixarem constància de l'acord i, després de quantificar-ne el cost, determinaran en què es gasten els diners


Cortés també ha agraït a les associacions de veïns la seva predisposició per buscar acords i accions conjuntes per aquesta partida de 165.000 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.