El PSC assegura que el pacte amb el PP passarà factura a CiU


  • Comparteix:

El PSC assegura que l'equip de govern s'ha enemistat amb la ciutadania i que l'estil arrogant de governar i el pacte amb el PP passarà factura Convergència i Unió. Els socialistes aposten per una inversió més decidida en equipaments per fer front al creixement de la ciutat.

Els socialistes han volgut fer balanç d'aquest curs polític assegurant que estan convençuts que la propera legislatura hi haurà un relleu d'esquerra al capdavant del consistori.

El portaveu del PSC, Jordi Menéndez, assegura que l'arrogància i la falta de consens amb la ciutadania per part de Convergència i Unió, acabarà portant a la federació a perdre les eleccions.

Jordi Menendez

El pacte amb el PP i l'estil arrogant de governar, farà que Lluís Recoder perdi les eleccions


Els socialistes han tornat a demanar més inversions en equipaments. Exigeixen que el creixement de la ciutat vagi en paral·lel amb la inversió en nous serveis i equipaments per la ciutat. En aquest sentit acusen l'equip de govern d'actuar amb improvisació i falta de previsió:

Jordi Menendez



Finalment els socialistes s'han mostrat convençuts que l'entramat de relacions que han anat construint els darrers mesos amb el conjunt d'entitats i la resta de forces polítiques d'esquerra, els portaran a guanyar les eleccions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.